Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top service, leuke sfeer en het eten(6 gangen menu) zeker op hoog niveau. Ivm 1 Michelin star en het prijs niveau had ik nog iets meer verwacht qua smaak en creativiteit van de gerechten. Volgens mij een van de top restaurants in Haarlem maar niet de nummer 1.
Heerlijke avond gehad. We hadden gekozen voor het Restaurantweek menu. Dit was een 6 gangen diner die we zelf hebben aangevuld met het wijnarrangement.
De gerechten waren verrassend en zeer smaakvol. De wijnen zijn niet altijd een veilige keuze maar waren een zeer goede aanvulling op het eten. De bediening...
Heerlijke avond gehad. We hadden gekozen voor het Restaurantweek menu. Dit was een 6 gangen diner die we zelf hebben aangevuld met het wijnarrangement.
De gerechten waren verrassend en zeer smaakvol. De wijnen zijn niet altijd een veilige keuze maar waren een zeer goede aanvulling op het eten. De bediening is gepast amicaal en gaf duidelijk uitleg over de gerechten en de bijbehorende wijnen.
Met recht een Michellin Ster. We komen hier graag nog eens terug.
Zondagavond 6 oktober, heerlijk gegeten bij Ratatouille. Fijn dat ook rekening gehouden is met mijn dochter die vegetarisch eet.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.