Villa Bodelaeke

Frans | €€€ | Menu
9,6 (9 reviews)
89% aanbevolen

Wat 9 mensen zeggen over Villa Bodelaeke

9.6 Gebaseerd op 9 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Villa Bodelaeke: culinair hoogstandje in Giethoorn"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Villa Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens ...

Lees hele review

Villa Bodelaeke is te vinden aan de rand van Giethoorn. Een prachtige locatie, die het verdient om door nog veel meer mensen ontdekt te worden. Niet alleen vanwege de prachtige entourage, de sfeervolle inrichting en de rustgevende ligging aan het water. Nee, vooral vanwege de uitmuntende keuken. Ons bezoek tijdens de Restaurantweek bevestigt dat maar weer eens! Op een van de laatste zomerse septemberdagen genieten we van een heerlijk drankje op het terras. Daar krijgen we ook het voorgerecht geserveerd. Mooier kan het niet; zittend aan de waterkant staat er voor ons een prachtige bisque gevuld met o.a. (erg smakelijke) kreeftjes uit het 'eigen water' van de Wieden/Weerribben en (hoe heerlijk) een coquille. Wat een start! Genieten in alle opzichten, niet in de laatste plaats van wat onze smaakpapillen met ons delen. We zetten het feestje binnen voort waar we door de jonge en ontspannen ober ons hoofdgerecht krijgen opgediend: eend! Nee, dit keer niet uit eigen water. Maar wel op een heel specifieke, eigen manier bereid en zo mals en zo vol van smaak dat je bijna wenst er een uur van te kunnen genieten. Dat lukt natuurlijk niet, maar dankzij het serveren op warme borden kunnen we er wel de tijd voor nemen. Fantastisch en zóóóó lekker! En het dessert? Pistache-ijs met caramelcake. Prachtig om te zien en echt heerlijk om dit verrassende diner mee af te sluiten. Kortom, alleen maar complimenten. Het was niet onze eerste keer bij Villa Bodelaeke en zeker niet de laatste keer!!! We hopen dat velen ons voorbeeld volgen en komen genieten bij 'de Villa'.

Anja Bos op Vandaag
Geverifiëerd

"Fijne ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten! Zeer leuke en vriendelijke bediening. Ik ben snel overprikkeld en vroeg of de muziek, die heel prettig was overigens, wat zachter mocht. Dat werd meteen ingewilligd.

Annemiek Stam op Gister
Geverifiëerd

"Uitzonderlijk goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste. Het eten was uitzonderlijk goed. We vonden alleen de wijnen hoog geprijsd.

A. van der Werf op 07 april 2024
Geverifiëerd

"Top kwaliteit! "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten! Mooie gerechtjes van hoog niveau met bijpassende wijnen. Prima service en persoonlijke aandacht. Mooie locatie/entourage aan het water.

Sanne op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben hier heerlijk gegeten.
Een prachtige ambiance gezellige sfeer en een super fijne bediening.
En het eten echt fantastisch.
Ik en mijn man hebben zelfs voor het eerst mosselen gegeten.

Marjan Boesenkool Schuring op 17 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Giethoorn e.o.

Toon telefoonnummer

Over Villa Bodelaeke

Keuken: Frans

Aan de rand van het Overijsselse Giethoorn en het Beulakerwijde tref je Villa Bodelaeke. Het Beulakerwijde is het grootste meer van de Gieterse wateren en geeft vanuit het restaurant een prachtig uitzicht over het meer. De naam van het restaurant betekent letterlijk Huisje (bode) aan het water (Laeke). Juist het water vormt een inspiratiebron voor uitbaters Thijs en Stefan. Lokale producten voeren de hoofdmoot in de gehele villa. Wanneer lokale producten niet mogelijk zijn, doet chefkok Thijs het uiterste om biologische en/of duurzame ingrediënten te verkrijgen. Zo krijgen gasten van Villa Bodelaeke alleen het allerbeste van wat Giethoorn te bieden heeft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Giethoorn e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Dit komt doordat de ingevoerde code niet juist is. Het invoerveld is hoofdlettergevoelig, zorg dus dat de code exact wordt overgenomen. Let hierbij goed of er geen spaties voor of achter de code zitten. Wij raden aan de code vanuit de mail te kopiëren en te plakken in het daarvoor bestemde veld. Lukt het niet? Neem dan contact op via [email protected].

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden