Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 226 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.Nemen de tijd voor je.
Een parel in delft!
Wat een pareltje daar in Delft! Heel mooie inrichting met fijn zittende bank en lekker grote ronde tafel. Heerlijk vijf gangen menu (makreel, zeeduivel, tongschar, lam en aardbei) met lekkere amuses en een lekkere cocktail vooraf genoten. Mooie verrassende gerechten van prima omvang met heerlijke bijpassende wijnen ...
Lees hele reviewWat een pareltje daar in Delft! Heel mooie inrichting met fijn zittende bank en lekker grote ronde tafel. Heerlijk vijf gangen menu (makreel, zeeduivel, tongschar, lam en aardbei) met lekkere amuses en een lekkere cocktail vooraf genoten. Mooie verrassende gerechten van prima omvang met heerlijke bijpassende wijnen geserveerd door afwisselend de kok zelf en de bediening. Relaxte sfeer met ook tijd voor babbeltje. Al met al een topavond die zeker een keer herhaald gaat worden!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!