Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 227 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten. De smaken van iedere gang waren goed gebalanceerd. De smaken waren voortreffelijk. Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten en ook de bijpassende wijn was prima.
Op zich een prima restaurant, maar als ze een ster willen moet er heel wat gebeuren. Terras was rommelig en onverzorgd. De bediening vriendelijk, maar wisten eigenlijk niet dat we voor de restaurantweek kwamen. Tijd tussen de gangen behoorlijk lang. Welkomstdrankje was een G&T. Behoorlijk heftig als start drankje. D...
Lees hele reviewOp zich een prima restaurant, maar als ze een ster willen moet er heel wat gebeuren. Terras was rommelig en onverzorgd. De bediening vriendelijk, maar wisten eigenlijk niet dat we voor de restaurantweek kwamen. Tijd tussen de gangen behoorlijk lang. Welkomstdrankje was een G&T. Behoorlijk heftig als start drankje. De gerechtjes waren mooi, maar niet zo subtiel. Een soms sterke smaak van de saus overstemde de smaak van de andere ingrediënten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!