Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 226 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
was de eerste keer hier.In kader restaurantweek.
Eten was uitstekend en zag er geweldig uit.Mooi geserveerd in bijpassend servies.
We namen een wijnarrangement erbij .Ook prima.Goede keuze in wijn.
Zeker een aanrader.Een puntje van kritiek.Had graag wat meer licht gehad op de tafel en op mijn bord.
Heerlijk gegeten, met veel lekkere smaken. Met de 5 gangen, de amuse's, en een wijnarrangement, echt een avondje uit, en de prijs viel mee.
Na erg smakelijke en leuk opgediende amuses kwam het ene na het andere verrassende gerecht op tafel. Mooie smaken en garneringen.
Service: duurde lang voor de cocktail geserveerd werd, die bovendien smaakte naar een glas tonic dat nauwelijks alcohol leek te bevatten.
Sfeer: de muziek stond wat hard; werd zachter gezet op ons verzoek.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!