Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 226 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Als je een avond in alle rust en kalmte uit wilt en van supersmakelijke kleine gerechtjes wilt genieten met bijpassende wijnen (Bob-arrangement beschikbaar) dan is dit je restaurant. Hier kun je mindful dineren. Trek voor een vijfgangenmaal gerust vier uur uit. Haast is hier heel ver weg.
We went for our anniversary and we had a great evening. All dishes were consistently delicious and the luxury wine arrangement paired very well. Definitely one to visit again.
Gisteren hebben we met z'n drieen gegeten in dit geweldige restaurant. Een ontspannen sfeer, gezellige gastheren, goede uitleg van de gerechten en de wijn, gerechten als schilderijtjes en smaken die samensmolten en toch verrastte. Op basis van de prijs-kwaliteit was 5 sterren op alle elementen ook op zijn plek geweest... Maar er moet altijd een streven blijven... Wij komen zeker nog eens terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!