Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€Fantastisch 6-gangen Chef's diner € 79,50 € 59,50
Chefsbar Seinpost
Frans, Vis en zeevruchten | €€Fantastisch 6-gangen Chef's diner € 79,50 € 59,50
Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 79,50
€ 59,50
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 211 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het is een mooie zaak, de chef durft wel wat andere dingen dan normaal neer te zetten wat wel leuk is maar bij de meeste gerechten miste ik de samenhang tussen de ingrediënten of viel er juist teveel van weg. De bediening bleef alleen tegen mijn man praten ook al stelde ik de vragen wat wel apart was.
Verfijnd eten in vriendelijke sfeer. Prijs- kwaliteit is in orde. We komen hier graag
We hebben genoten van de gastvrijheid, het heerlijke eten, de bijzondere bijpassende wijnen, maar vooral van de aandacht en de klantgerichtheid van de man die ons bediende. Wij vierden onze (52ste) trouwdag en het was een waar feest. Warm aanbevolen, al is het op maandag avond niet druk.
Bijzondere gerechtjes tijdens de restaurantweken. Men kon goed rekening houden met allergieën.
Geweldig lekker gegeten. We hebben in alle rust kunnen genieten van een vijfgangendiner. In combinatie met Bob wijnarrangement. Eten geweldig, wijnen matig
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!