Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 59,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 79,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 216 mensen zeggen over Chefsbar Seinpost
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke avond! Wat een top gastheren en gastvrouwen. Volle aandacht voor je, verrassend 5-gangen menu, prachtig opgemaakt op mooi servies. Heerlijke bijpassende wijnen. Heb echt niets aan te merken. Ga hierheen! De sfeer heb ik iets lager beoordeeld maar dat is denk ik meer persoonlijke smaak.
Na een lekkere cocktail in de tuin nu gegeten met de andere chef in de keuken en het was weer top. Bijzondere gerechten in mooie porties begeleid door zeer passende wijnen. Leuke vlotte bediening in mooi ingericht restaurant met ruime tafels maakte het een prima avond. Zelfs de rekening was goed te doen.
Wat een verwennerij de hele avond! Chef Maurice schotelt je het ene na het andere smaakbommetje voor!
De prettige en persoonlijke bediening maakt het geheel af.
Een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Scheveningen e.o.
Over Chefsbar Seinpost
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Aan de kust van Scheveningen is Chefsbar Seinpost te vinden. In dit trendy restaurantje worden voornamelijk Chef menu's van 3 t/m 8 gangen geserveerd. Koks Maurice en Raymond zijn beide erg betrokken bij het restaurant. Alles van brood tot ijs en sauzen maken ze zelf. Daarnaast zijn beide heren vaak in het restaurant te vinden om hun gerechten toe te lichten en waarom ze nou specifiek voor die bepaalde ingrediënten hebben gekozen.
Benieuwd? Boek snel een tafel!