Deals
Deals
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 85,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 105,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 55,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 75,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 347 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Kleine puntje van kritiek is de ongevraagd friandises bij de koffie. Zagen er prachtig uit maar geen ruimte meer voor en wel een aardig bedrag extra op de rekening
We hadden gereserveerd via de Diningcity week. Ideaal om uit te proberen!
Wij troffen een dame die sommelier was én fromagiste.
Aangezien ze een redelijke vrije hand had gekregen m.b.t. aperitief en wijnen ging ze helemaal los en informeerde ons uitgebreid over alle dranken en gerechten. De keuken sluit om 10 uur...
We hadden gereserveerd via de Diningcity week. Ideaal om uit te proberen!
Wij troffen een dame die sommelier was én fromagiste.
Aangezien ze een redelijke vrije hand had gekregen m.b.t. aperitief en wijnen ging ze helemaal los en informeerde ons uitgebreid over alle dranken en gerechten. De keuken sluit om 10 uur maar wij vertrokken pas rond 1 uur. Wij hebben genoten. Van het aperitief, de wijn, de gerechten maar vooral van het enthousiasme van onze gastvrouw. HULDE en nogmaals hartelijk bedankt!
It was our first dinner at a Michelin star Restaurant and didn't know what to expect regarding taste and atmosphere. We were both blown away by the complexity of the tastes. Also, the restaurant was very cosy and welcoming although stylish and the staff was very professional with food presentation and kind in other ...
Lees hele reviewIt was our first dinner at a Michelin star Restaurant and didn't know what to expect regarding taste and atmosphere. We were both blown away by the complexity of the tastes. Also, the restaurant was very cosy and welcoming although stylish and the staff was very professional with food presentation and kind in other interaction.We had an 8 course dinner and a starter which was served in about 4 hours and we didn't feel the time fly by. Unfortunately, 8 courses was a little to much for us and could finish the main course and the last dessert, but everything was exceptional. Would definitely recommend and come again.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!