Deals
Deals
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 85,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 105,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 55,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 75,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 347 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
The food is good and beautiful. Nice service as well. I would recommend this place.
Mooie gerechten (8 gangen), heerlijk gegeten.
Onze ervaring was absoluut niet sterren waardig. We gaan regelmatig sterren eten en soms is het met restaurant week leuk om nieuwe restaurants te ontdekken. Maar dit komt niet in de buurt van een sterren restaurant.
Om 18:00 schoven we aan ons mooi opgedekte tafel aan. Mooi servies, een aperitief werd ingeschonke...
Lees hele reviewOnze ervaring was absoluut niet sterren waardig. We gaan regelmatig sterren eten en soms is het met restaurant week leuk om nieuwe restaurants te ontdekken. Maar dit komt niet in de buurt van een sterren restaurant.
Om 18:00 schoven we aan ons mooi opgedekte tafel aan. Mooi servies, een aperitief werd ingeschonken.
We bestelde beide een oester. Er werd eerst een verkeerde oester geserveerd, dit werd snel opgelost.
De amuse en het 1e gerecht van de 5 gangen volgde snel. Fijn tempo.
Maar tussen de 1e en de 2e gang duurt het 41! Minuten. Toen de bediening kwam vragen hoe het tempo was, gaven wij aan dat het wel iets sneller mocht. Maar het snellere tempo bleef uit… Wij hebben 4,5 uur gedaan over 5 gangen. We zaten continue met lege glazen. Zowel water als wijn. De 2e wijn werd geserveerd in HELE vieze glazen vol lip afdrukken van iemand anders…. En na dat deze wijn op was bleef de vraag om nog iets te drinken UIT. (Terwijl toen het hoofd gerecht pas kwam)
Ik gaf aan t begin van onze avond aan dat ik de bob was dus niet veel zou drinken. Maar er werd geen alternatief aangeboden? 0.0 cocktail? 0.0 wijn? Water? Bij de kaasplank vroeg mijn tafelgenoot om een glaasje wijn, maar terwijl mijn glas leeg op tafel stond werd daar niet naar om gekeken. M’n servet werd niet gevouwen als ik de tafel verlaten had (tot 2x toe) terwijl dit bij alle andere tafels wel gebeurde?
Het leek alsof we meer een last waren dan een gast. Ligt dat dan aan de restaurant week deal? Dat wij anders behandeld worden dan de “normale” gasten?
Bij het afrekenen vroeg de ober of alles naar wens geweest was. Wij gaven aan dat we het nogal lang vonden duren en zijn antwoord was: “oh had je eerder thuis willen zijn dan?”
Zeer onprofessioneel en nogal bijdehand naar je gasten toe.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
Keuken: Frans
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!