Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Gaspár Bistro
Frans | €€ | MenuDeal
Deal
Korting
Let op! Bij dit restaurant ontvangen ALLE gasten van de reservering maar liefst 30% korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening.
Gelegen in het prachtige centrum van Nijmegen is Gaspár Bistro. Gaspár Bistro is een moderne toegankelijke bistro waar kwalitatief hoogwaardige producten en een creatieve bereidingswijze de kenmerken van de keuken zijn. De kaart wordt gestuurd door de verschillende jaargetijden en is toegankelijk voor zowel vlees-, vis-, als groenteliefhebbers. Laat je vooral inspireren door de doordachte wijnkaart.
Gaspár Bistro serveert een fantastische Overheerlijk 4-gangen Chef's diner voor slechts € 36,50 en bezorgt je daarmee een heerlijke avond vol creativiteit, volle smaken en vakkennis.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen. Het is niet nodig om de Dinercheque bij het restaurant in te leveren.
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 36,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 56,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 146 mensen zeggen over Gaspár Bistro
Eten | |
Service | |
Sfeer |
.
Spontane en enthousiaste bediening met oog voor de klant, uitstekend eten.
Restaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in d...
Lees hele reviewRestaurantweek is er mijns inziens voor bedoeld om je restaurant te promoten met het type en de stijl keuken die je voert, maar ook je service en die is belangrijk op het moment dat men kan kiezen uit een groot scala van restaurants, want uiteindelijk wil je goed uit de verf komen. Ik beoordeel daarom de keuken in dit geval los van de service. De keuken presenteerde mooie verfijnde gerechten, misschien in de eerste twee gerechtjes ietwat veel knoflook, maar dat te zijde. Vooral de ceviche van vis erg mooi en zo ook het tussengerecht met groene asperges. Het hoofdgerecht dat begon de discussie ook met de service. Eend is niet een product waar iedereen als een blok voor valt, dus (als tip) zorg voor een goed alternatief en bied hierin een keuze, stem dit vooraf met de keuken af, welke alternatieven er zijn in geval dat... dan geeft het niet de ongemakkelijke situatie die wij hadden. Enkel een vegetarisch hoofdgerecht bieden terwijl het tussen gerecht ook vegetarisch is vind ik dan wat kort door de bocht, datzelfde geldt voor de bouillabaisse (wat ook weer iets specifieks is). Verder heerst er een fijne sfeer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Gaspár Bistro
Keuken: Frans
Restaurant Gaspár Bistro in Nijmegen is een moderne en toegankelijke bistro waar creativiteit, volle smaken, eenvoud, wijn, en vakkennis centraal staan. In een gezellige en informele sfeer biedt Gaspár Bistro een eigentijdse kaart die geschikt is voor vlees-, vis-, en groenteliefhebbers. De menukaart wordt maandelijks vernieuwd met seizoensgebonden en duurzame ingrediënten, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.
Bij Gaspár Bistro houden ze van simpel maar uitdagend eten. Hier geen liflafjes, maar gerechten die recht voor hun raap zijn. De keuken staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten en een creatieve bereidingswijze. Klassiekers zoals de bouillabaisse van langoustines worden met dezelfde zorg bereid als minder populaire groenten zoals prei, koolraap en meiknol, en bijzondere stukken rundvlees zoals wang en longhaas. Gaspár Bistro werkt bij voorkeur met seizoensproducten uit de buurt, wat de versheid en smaak van elk gerecht ten goede komt. Is er geen tafel vrij? Geen probleem, er is altijd voldoende plek aan de bar om alvast te beginnen met een drankje en een snack. Aan de bar eten kan natuurlijk ook, wat de ervaring alleen maar gezelliger maakt.