Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 28,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 48,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 36,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 56,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 958 mensen zeggen over Nomads
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Spannend eten. Het hele Vietnamese concept is in zichzelf al fijn; geen boter of room. Maar wel alles vol smaak.
Mijn partner at wel vlees, ik niet. Beide waren super lekker. De chef is wereldklasse. Hij weet zelfs van tofu nog iets lekkers te maken; dat is niet velen gegund. We hadden beide vis in een kokos soep/c...
Spannend eten. Het hele Vietnamese concept is in zichzelf al fijn; geen boter of room. Maar wel alles vol smaak.
Mijn partner at wel vlees, ik niet. Beide waren super lekker. De chef is wereldklasse. Hij weet zelfs van tofu nog iets lekkers te maken; dat is niet velen gegund. We hadden beide vis in een kokos soep/creme. Waanzin zo lekker. De chef weet alles zo goed precies 'al dente' te krijgen. Misschien had de paddestoel wat langer gegaard mogen worden van mij, maar verder was alles perfect warm, gaar, rauw, knapperig, zacht. Perfecte avond aan het water.
De smaken en de zonnige gezichten zijn wel op orde in dit restaurant, maar er zijn wat puntjes waaraan gewerkt kan worden; zo was er vreselijk taaie eend, niet doorheen te komen. De dimsum was oke, niets op aan te merken, maar niet anders dan andere dimsum overal.
De ingredienten van de curry waren buiten de curry ...
De smaken en de zonnige gezichten zijn wel op orde in dit restaurant, maar er zijn wat puntjes waaraan gewerkt kan worden; zo was er vreselijk taaie eend, niet doorheen te komen. De dimsum was oke, niets op aan te merken, maar niet anders dan andere dimsum overal.
De ingredienten van de curry waren buiten de curry gegaard en er later ingedaan, vlak voor opdienen. Een raar contrast: (te) scherpe curry met daarin smakeloze items; reepjes silken tofu (kán ook niet meesudderen in curry, dan lost het op), taaie paddestoel, wat nog heel moeilijk is om voor elkaar te krijgen en een stronkje groente. De met bieten gekleurde garnalen waren leuk om te zien en gaven icm het kurkuma-gekleurde velletje deeg een fijn mondgevoel. De smaak was goed. Het toetje was qua smaakcombinatie goed bedacht, een klein verrassingkje. Het stukje vis tussendoor was perfect gegaard en precies goed gekruid met wat oestersaus.
Al met al een wisselende ervaring. Hopelijk is de kok nog in de leer er wordt hij op punten steeds beter.
Heerlijk eten en fantastische en attente bediening
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Nomads
Keuken: Aziatisch, Zuid-Amerika
In voor een echt avontuur? Ga mee op een culinaire wereldreis!
NOMADS trekt als echte nomaden de wereld rond op zoek naar naar onontdekte smaken, spannende producten en authentieke food belevingen. Jaarlijks reizen zij naar twee verschillende landen. Hier doen zij inspiratie op, volgen kookworkshops en vullen hun backpacks met lokale producten op de markt.
Gedurende 6 tot 9 maanden presenteert NOMADS het mooiste wat zij tijdens hun reis ontdekt hebben. Ieder gerecht heeft een eigen verhaal en een eigen oorsprong en het personeel wil dit maar al te graag met je delen. Zo nemen ze je mee op reis en laten je kennis maken met al het bijzonders dat hun bestemmingen te bieden hebben.