Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 61,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 81,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 204 mensen zeggen over Rozemarijn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De Zeeuwse roots van de chef kok waren duidelijk te proeven 👍 en de bediening van de jonge man was ook 👍
Voor vis liefhebbers een aanrader. Zilte zee smaken en tomaten voeren de boventoon. Soms te veel ingredienten waardoor het lastig duidelijk is wat de chef wil overbrengen.
Voorbeeld: Gebakken makreel onder een bergje vochtige groenten verliest zijn smaak.
Drie dunne plakjes entrecote raw gebakken met een zeentje i...
Voor vis liefhebbers een aanrader. Zilte zee smaken en tomaten voeren de boventoon. Soms te veel ingredienten waardoor het lastig duidelijk is wat de chef wil overbrengen.
Voorbeeld: Gebakken makreel onder een bergje vochtige groenten verliest zijn smaak.
Drie dunne plakjes entrecote raw gebakken met een zeentje in één plakje is niet echt fijn. Beetje jammer. Kies dan voor ossehaas of tournedos.
Dus kleine aanpassingen maken de smaken expliciter. Motto: Less is more.
Heerlijk gegeten met geweldige service erbij. Genoten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
Over Rozemarijn
Keuken: Frans
Bij restaurant Rozemarijn kan je genieten van een vleugje Zeeuwse roost. Het restaurant is gevestigd in het hart van Maastricht. De chef doet je verrassen met zijn eigenwijze en unieke kookkunsten. De Zeeuwse roots worden gecombineerd met overheerlijke locale producten. Met een creatieve swing worden er verrassende smaakcombinaties gecreëerd. De Vlaamse, Oosterse, Arabische en Italiaanse keuken worden dan ook met elkaar gecombineerd. 'De chef met de bril' zorgt er keer op keer weer voor dat je kan genieten van de zilte smaak van de zee. Kom genieten van de uitstekende services en de steengoede gerechten bij restaurant Rozemarijn!