Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 61,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 81,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 204 mensen zeggen over Rozemarijn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een verrukkelijke smaaksensatie. Sfeer en bediening: UITSTEKEND.
Eten in 1 woord; top! Bediening kan beter, wat slordig en chaotisch. Sommelier maakte dan weer veel goed!
Niks af te keuren op ontvangst, bediening en de 3-gangen lunch. Ook niet op de hiervoor aangerekende prijs van 29.50 euro die wij billijk vonden voor de geleverde kwaliteit.
MAAR, waar wij wel een probleem mee hebben is dat de door restaurantweek geadverteerde prijs voor de lunch van 22.50 + 2.00 euro voor top 250...
Niks af te keuren op ontvangst, bediening en de 3-gangen lunch. Ook niet op de hiervoor aangerekende prijs van 29.50 euro die wij billijk vonden voor de geleverde kwaliteit.
MAAR, waar wij wel een probleem mee hebben is dat de door restaurantweek geadverteerde prijs voor de lunch van 22.50 + 2.00 euro voor top 250 restaurant niet klopt. Dit hebben we al meerdere keren mogen ervaren en dat kan echt niet. Wij vinden dit een grote fout van Restaurantweek en hebben dan ook onze bedenkingen of we hier in de toekomst nog voor inschrijven.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
Over Rozemarijn
Keuken: Frans
Bij restaurant Rozemarijn kan je genieten van een vleugje Zeeuwse roost. Het restaurant is gevestigd in het hart van Maastricht. De chef doet je verrassen met zijn eigenwijze en unieke kookkunsten. De Zeeuwse roots worden gecombineerd met overheerlijke locale producten. Met een creatieve swing worden er verrassende smaakcombinaties gecreëerd. De Vlaamse, Oosterse, Arabische en Italiaanse keuken worden dan ook met elkaar gecombineerd. 'De chef met de bril' zorgt er keer op keer weer voor dat je kan genieten van de zilte smaak van de zee. Kom genieten van de uitstekende services en de steengoede gerechten bij restaurant Rozemarijn!