Deals
Deals
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 40,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 60,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 40,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 60,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 160 mensen zeggen over Herberg Stevensweert
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk genoten van een drie-gangen menu. De kwaliteit van de gerechten was zeer hoog. Ook de bediening deed hun uitstekende best. Alleen jammer dat de jongere generatie van de bediening in witte t-shirts rondloopt.
Op de wijnkaart 3 Oostenrijkse witte wijnen. Daar wij Oostenrijk liefhebbers zijn hebben we de Grüner Veltliner en de Riesling geprobeerd. Zeker niet slecht.
Service: Eigenaresse komt een beetje onwennig over.
Keuken: Prima kookkunst, mooie uitgebalanceerde gerechten. De garnering van cress kwam echter te vaak bij elke gerecht terug.
Sfeer: Het verblijf in het restaurant is erg gehorig. Geen goede accoestic.
Via de restaurantweek bij de herbergh van stevensweert gegeten.
Eten was lekker. Bij het hoofdgerecht zat echter geen aardappeltje ofzo. Vond ik minder. De Porties waren aan de kleine kant.
Het meest opvallende vond ik dat er een 3 gangenmenu wordt aangeboden voor €27,50 en dat er bij een dessert een toeslag van...
Via de restaurantweek bij de herbergh van stevensweert gegeten.
Eten was lekker. Bij het hoofdgerecht zat echter geen aardappeltje ofzo. Vond ik minder. De Porties waren aan de kleine kant.
Het meest opvallende vond ik dat er een 3 gangenmenu wordt aangeboden voor €27,50 en dat er bij een dessert een toeslag van €7,50 wordt gevraagd.
Je hebt in de restaurantweek de keuze steeds uit 2 gerechten, dat weet je van te voren. Als er dan vervolgens een toeslag wordt gerekend voor een kaasplankje, dan sla je de plank wat mij betreft volledig mis.
De bediening is erg onpersoonlijk en dat is wel jammer.
Ik heb hier vaker gegeten in het verleden en er is niks mis met het eten, maar de entourage en de bediening kan me nog steeds niet bekoren.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Stevensweert e.o.
Over Herberg Stevensweert
Keuken: Frans, Nederlands
Herberg Stevensweert is gelegen aan de markt in de kern van het pittoreske Stevensweert. In het hart van Midden-Limburg, op het eiland in de Maas.
Sinds 1996 kookt Marcus Schmidt hier de sterren van de hemel. Zijn vrouw Pascalle zorgt ervoor dat het de mensen in het restaurant aan niets ontbreekt.
Met de Franse keuken als basis, gebruik van groentes uit eigen moestuin en door veel in te kopen via lokale leveranciers zorgt Marcus voor een gevarieerde kaart waarbij er tevens oog is voor de vegetarische en veganistische wensen van de gasten.
Als jij een liefhebber bent van asperges ben je hier zeker aan het juiste adres. De asperges uit Midden-Limburg zijn uniek en smaken ook nog eens HEERLIJK! Chef-kok Marcus laat jou graag kennis maken met het ‘witte goud’ in zijn me zorg samengestelde menu.
Het streven van Pascalle en Marcus is iedereen die Herberg Stevensweert bezoekt, een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dit is te merken in de waarderingen die zij krijgen: Herberg Stevensweert is het enige restaurant in Limburg dat al 15 jaar op rij de Bib Gourmand mag voeren. Tevens is het bekroond met 13 Gault Millau punten. Een prestatie waar Pascalle en Marcus met recht trots op zijn.