Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mooie, verrassende gerechten, (combinaties van zoete&hartige smaken in een gerecht) heerlijke sfeer en perfecte bediening!
Bijzonder om te starten met een "zoete" amuse! (zie foto)
Heerlijk (verjaardags) middag, echt een verwennerij!!
Het was weer perfect. We hadden wat te vieren en dan we graag naar Ratatouille. Een 4 gangen lunch met vooraf heerlijke amuses bouche. De fijne fles Gigondas maakte het feest compleet.
Eten was formidabel, chef kok serveerde met veel passie en plezier! Hele bijzondere smaakcombinaties. Mijn complimenten.
De werknemers mogen de sfeer iets beter aanvoelen: te snel het bord van een gang (het couvert lag echt nog geen 5 seconden) weghalen, brood weghalen zonder te vragen en voor een bob arrangement...
Lees hele reviewEten was formidabel, chef kok serveerde met veel passie en plezier! Hele bijzondere smaakcombinaties. Mijn complimenten.
De werknemers mogen de sfeer iets beter aanvoelen: te snel het bord van een gang (het couvert lag echt nog geen 5 seconden) weghalen, brood weghalen zonder te vragen en voor een bob arrangement wel echt weinig wijn serveren. Ik ben eerder bij Ratatouille geweest (ook met bob arrangement) en die was echt veel beter. Een tip: wellicht goede richtlijnen geven over hoeveelheden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.
Dag Hanna,
Dank voor je bericht en wat fijn dat alles lekker was.
Ik lees dat u het snel vond gaan en dat we de borden te snel uit haalde. Graag ligt ik dit even toe; iets voor 14:00 uur mogen wij u ontvangen. Dan hebben wij nog drie uur om vier gangen en alle amuses bij u te serveren. Wij moeten om 17:00 uur leeg zijn anders krijgen wij een boete (die is niet mals). Daarom hebben wij een wat sneller service dan u van ons gewent bent.
Ook wij vinden dat we de gasten in alle rust moeten serveren maar op dit moment zit er een tijds druk op. Excuses dat we de borden te snel uit hebben gehaald.
Over de hoeveelheid wijn in een bob arrangement valt te twisten, ik denk dat we bij Ratatouille altijd een nette maat serveren. We hadden op de middag zelf met alle liefde wat bijgeschonken als u daar om had gevraagd. We hebben in het verleden ook een mail gehad dat we teveel schonken. Ik ga het met de sommeliers bespreken.
Nogmaals dank voor uw bericht en we verwelkomen u graag een andere keer in ons restaurant.
Fijne dag en tot dan.
Met vriendelijke groet,
Bas Averdijk