Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Erg lekker gegeten. Bijzondere smaken en mooie opmaak. Bediening attent. De tijd tussen het hoofdgerecht en het dessert was 45 minuten en daarmee naar onze mening erg lang.
Het was in 1 woord fantastisch! Je wordt enorm in de watten gelegd. Heel leuk is dat de sfeer heel ongedwongen is en dat de masterchef je zelf komt verwelkomen en de gerechten uitserveert. Het eten ziet eruit als heuze kuntwerkjes en het smaakt heerlijk! De wijnen bij de gerechten zijn ook top! Echt een aanrader!
We hebben genoten van het 5 gangen winnaars menu. Heerlijke gerechten en prachtig opgemaakt. Mooie bijpassende wijnen erbij geserveerd. Er werd heel goed rekening gehouden met mijn dieetwensen. De bediening is vriendelijk.
Erg leuk dat de keuken open is en echt in het restaurant zit. De inrichting is sfeervol.
H...
We hebben genoten van het 5 gangen winnaars menu. Heerlijke gerechten en prachtig opgemaakt. Mooie bijpassende wijnen erbij geserveerd. Er werd heel goed rekening gehouden met mijn dieetwensen. De bediening is vriendelijk.
Erg leuk dat de keuken open is en echt in het restaurant zit. De inrichting is sfeervol.
Het enige nadeel vonden wij dat de tafels heel erg dicht op elkaar staan waardoor je de gesprekken van de mensen die naast je zitten woord voor woord kan verstaan en zij dus ook van jou. Dit zou beter moeten in een restaurant met een ster.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.