Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Weer heerlijk gelunched in Ratatouille in ons favoriete, knusse hoekje op de bank. Erg verwend met geraffineerde amuses waarna een bijzondere vier gangen lunch. Mooie variatie van vlees en vis, alle borden prachtige plaatjes en elk onderdeel hoog op smaak.
We voelen ons thuis bij Ratatouille, zowel door het interieur als door de relaxte gastheren.
Helemaal in orde. Vriendelijke bediening. Goede balans correct-persoonlijk.
Eten als verwacht prima. Verrassende combinaties van mooie producten. De bijpassende wijnen waren super lekker.
We hadden naast het 5 gangen-menu nog een extra tussengerecht besteld dat we voor één persoon last minute hebben gecanceld om...
Helemaal in orde. Vriendelijke bediening. Goede balans correct-persoonlijk.
Eten als verwacht prima. Verrassende combinaties van mooie producten. De bijpassende wijnen waren super lekker.
We hadden naast het 5 gangen-menu nog een extra tussengerecht besteld dat we voor één persoon last minute hebben gecanceld omdat het te veel zou worden. Dat was geen enkel probleem.
Bij vertrek kregen we nog een attentie vanwege de feestelijke aanleiding voor ons diner. Hoe attent!!
Dit was onze tweede keer bij Ratatouille, we komen vast nog terug.
Eten was prima van smaak en goede wijnen werden geschonken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.