Wat 584 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijk geholpen de hele avond! Was gezellig en lekker. Enige minpunt is dat het erg warm is als je voor de keuken zit en daardoor zit je er minder comfortabel bij de hele avond. Verder prima!
In het kader van Dining with the Stars genoten van een prachtige vier gangen lunch bij Ratatouille. Na twee spannende amuses een terrine van fois gras (van kleine ganzenlevers uit Duitsland dus gelukkig niet zielig) die erg goed combineerde met de nog warme brioche. Als tweede voorgerecht snoekbaars met een heerlijk...
Lees hele reviewIn het kader van Dining with the Stars genoten van een prachtige vier gangen lunch bij Ratatouille. Na twee spannende amuses een terrine van fois gras (van kleine ganzenlevers uit Duitsland dus gelukkig niet zielig) die erg goed combineerde met de nog warme brioche. Als tweede voorgerecht snoekbaars met een heerlijke fenegriek saus gevolgd door weer een prachtig opgemaakte bord met verschillende stukjes ree met toebehoren. Dit alles was zo lekker dat we vergeten zijn waaruit het dessert bestond. We weten nog wel dat het heerlijk was.
Het was deze donderdag nogal stil waardoor de twee sympathieke en efficiente obers alle tijd van de wereld voor ons hadden. Dat maakte onze lunch in ons favoriete hoekje op de bank extra gezellig.
Heerlijke lunch gehad. Top bediening en gezellige sfeer. Wij komen weer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans, Vis en zeevruchten
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.