Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 41,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 61,95. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 172 mensen zeggen over Kathmandu Kitchen Zaandam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een top restaurant, culinaire hoogstandjes en heel erg lekker, met zorg en aandacht geserveerd! Lief personeel!
We hadden een fijne avond in De Waakzaamheid met een 5-gangen menu van de chef: Nepalese gerechten met smaak. Rustige sfeer en vriendelijke, attente bediening: keurige vraag over vegetarische wensen en hoe pittig wil je het hebben. Het was een goede keus!
Heel erg lekker gegeten! Waard voor je geld, vonden wij :).
Het was wat rustig, het was ook een zondag, maar eigenlijk vonden we dat juist fijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koog aan de Zaan e.o.
Over Kathmandu Kitchen Zaandam
Keuken: Aziatisch, Indiaas, Nepalese
Het prachtige gebouw “De Waakzaamheid” in Koog aan de Zaan heeft een rijke geschiedenis. Je geniet er van heerlijk Indiaas eten in een sfeervolle setting met een moderne twist. De eeuwenoude kunst om authentieke kruiden en specerijen vakkundig te mengen is het geheim van onze chef Khem Sapkota.
Heb je een avondje geen zin om met mes en vork te eten? Bij Kathmandu Kitchen ben je vrij om te eten met je handen en zo nog meer te genieten! (het is geen must hoor)
Namaste mevrouw Mortel,
Bedankt dat u naar ons restaurant bent gekomen en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn.
Met culinaire groet,
Nishan en Khem