Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 41,95 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 61,95. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 172 mensen zeggen over Kathmandu Kitchen Zaandam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was weer helemaal goed. Het eten is uitstekend en zó smaakvol. En de persoonlijke aandacht tref je nog maar zelden ergens. We komen natuurlijk terug. Bedankt hoor!
Het begon goed met uitserveren van de gangen, maar toen wij uitgegeten waren van de derde gang hebben we bijna 3 kwartier moeten wachten voordat de borden en schaaltjes werden weggehaald. Ook dat ging niet vanzelfsprekend, het was lastig de aandacht van de bediening te krijgen, jammer dat de bediening hier zelf geen oog voor had, terwijl er vier personen rond liepen. Dat is wel een minpunt.
Het eten was prima maar de wachttijden waren onacceptabel. Drie kwartier tot de eerste gang en bijna een uur tussen eerste en tweede gang, wat een kommetje soep was. Hoe moeilijk kan het zijn om 2 kommetjes soep voor te bereiden? Iedereen was hartelijk vriendelijk maar de service was pure chaos. Erg jammer.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Koog aan de Zaan e.o.
Over Kathmandu Kitchen Zaandam
Keuken: Aziatisch, Indiaas, Nepalese
Het prachtige gebouw “De Waakzaamheid” in Koog aan de Zaan heeft een rijke geschiedenis. Je geniet er van heerlijk Indiaas eten in een sfeervolle setting met een moderne twist. De eeuwenoude kunst om authentieke kruiden en specerijen vakkundig te mengen is het geheim van onze chef Khem Sapkota.
Heb je een avondje geen zin om met mes en vork te eten? Bij Kathmandu Kitchen ben je vrij om te eten met je handen en zo nog meer te genieten! (het is geen must hoor)