Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met vrienden hadden we gereserveerd voor de lunchaanbieding binnen de restaurantweek......
Het was een zonnige zondagmiddag en het terras bood voldoende plaats .We kregen een gastvrij onthaal ..Vervolgens werden we in rustig tempo--zonder hinderlijke wachttijden--beziggehouden met culinaire hoogstandjes die er uit ...
Met vrienden hadden we gereserveerd voor de lunchaanbieding binnen de restaurantweek......
Het was een zonnige zondagmiddag en het terras bood voldoende plaats .We kregen een gastvrij onthaal ..Vervolgens werden we in rustig tempo--zonder hinderlijke wachttijden--beziggehouden met culinaire hoogstandjes die er uit zagen als middeleeuwse miniaturen op prachtig servies van modern design.Kortom: een lust voor het oog en tongstrelend !Het menu werd afgewisseld met amuses--te beginnen met een viervoudige variatie op pompoen van zacht naar pittig.Wonderlijk--Alles vermelden zou te ver voeren,maar niet onvermeld mag blijven de champagneschuim met passievrucht vooraf aan de Achterhoekse wafelcreatie met witte chocolade en frambozen en de champagneschuim met roodschimmelkaas voor de kaasliefhebbers.De wijnsuggesties hadden we royaal opgevolgd en er werd voortdurend kraanwater geserveerd uit een designkaraf...perfect !
Drie uur later fietsten we zeer tevreden huiswaarts .....
Heerlijk, verrassend eten, geweldige wijn en een zeer goede service. ik kom er graag terug!
Hier worden mooie Liemerse ingrediënten gebruikt. De smaken zijn duidelijk, maar niet overdreven. Het prachtige servies biedt een gevarieerde presentatie van gerechten en amuses.
Helaas ook een negatieve noot. In de loop van de avond duurt het steeds langer voordat het volgende gerecht wordt geserveerd en op een g...
Hier worden mooie Liemerse ingrediënten gebruikt. De smaken zijn duidelijk, maar niet overdreven. Het prachtige servies biedt een gevarieerde presentatie van gerechten en amuses.
Helaas ook een negatieve noot. In de loop van de avond duurt het steeds langer voordat het volgende gerecht wordt geserveerd en op een gegeven moment was de bediening onze tafel 'vergeten', waardoor het erg lang duurde voordat wij aan de volgende gang konden beginnen. En dat terwijl het niet vol zat. Dat hoort niet in een restaurant van deze prijsklasse, dus als er iets te verbeteren valt; dan is het de planning.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!