Deal
Deal
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wat een geweldige keuken, heerlijk eten en de amuses ook zeer smakelijk en verrassend. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan.
Het was in 1 woord, zoals altijd, heeeeeeeeeerlijk !
We hebben zondagmiddag in het kader van de restaurant week gelunched.
Eerst zaten we buiten aan fraai gedekte tafel met mooi linnen en glanzend gepouleerde glazen maar vanwege straffe rokers naast ons zijn we naar binnen gegaan.
De bediening reageerde hier erg aardig op; we mochten zelf een tafeltje uitzoeken e...
We hebben zondagmiddag in het kader van de restaurant week gelunched.
Eerst zaten we buiten aan fraai gedekte tafel met mooi linnen en glanzend gepouleerde glazen maar vanwege straffe rokers naast ons zijn we naar binnen gegaan.
De bediening reageerde hier erg aardig op; we mochten zelf een tafeltje uitzoeken en de kaarsjes ,ook op de tafels rondom ons,werden direct aangestoken.
We hebben een geweldige middag gehad !
Als starter kregen we maar liefst 4 verschillende amuses ,allen goed op smaak en met zorg opgediend,ze zagen er voortreffelijk uit en zo smaakten ze ook.
We kregen een romig venkelsoepje met ham; een loempiaatje van hoen met een dressing, een mousse van paddestoelen met een wasabi limoen dressing en een chorizoplakje van garnalen. Heerlijk!!
Hiernaast kregen we warme kleine broodjes,wit en bruin, met roomboter, geitenboter ( bijzonder !) en olijfolie welke geserveerd werd in een prachtig kannetje.
Het voorgerecht was een smaakvol tartaartje van Hollandse garnalen en een kroketje met kreeft.
Het hoofdgerecht bestond uit een subliem gebakken en gekruid (misschien een net wat te klein) stukje griet op een bedje van kleine ,knapperig gebakken cantharellen ,begeleid door wat groenten en een silky pastinaak puree met een sojajus. Ook nu was ons bordje schoon leeg.
Vervolgens kregen we een dessert-amuse van room en vlierbessen met koolzuur; heerlijk licht en smaakvol en perfect opgediend ( we vroegen ons nog af hoe ze zoiets zo keurig ,zonder spettertjes in zo'n glaasje kregen)
om vervolgens het dessert opgedient te krijgen.
Een van ons hield niet wan yoghurt ( het desser was yoghurt ijs en parfait met rode vruchten) dus kregen we zonder een enkel probleem, na overleg met de keuken, een anders dessert aangeboden.
Bijzondere complimenten dus voor zowel de keuken als het personeel. Wij proberen in de restaurantweek altijd verschillende restaurants uit en het Raedthuys heeft ons het meest verrast met zijn uitstekende keuken en vriendelijke en ter zaken kundige personeel. Zij wisten allen tot in detail alles over de gerechten en de wijnen die geserveerd werden. Wat ons betreft verdienen zij een Michellinster.
We hebben ons ontzettend verwend gevoeld en erg genoten en bevelen derhalve het Raedthuys van harte aan!
Wij komen in elk geval zeker nog eens terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!