Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten was echt helemaal geweldig.
De porties niet te groot, de smaken zeer goed op elkaar afgestemd, combinatie met de wijn echt heerlijk. Als afsluiting een erg goed kaasplankje. De brie uit Bergen was overheerlijk!
We werden zeer gastvrij ontvangen. De service was ontzettend goed. Het eten en de wijn was zeer smaakvol en erg goed. Met alle amuses en extra's voelden we ons heel verwend. Zeker een aanrader ! Wij komen heel graag terug voor een heerlijk avondje uit.
Geweldig lekker gegeten, leuk dat je in de restaurantweek eet wat we normaal niet kiezen.
Komen snel terug,
J&J
Gisteren heerlijk gegeten, ,bijzonder mooi opgemaakt en de wijn paste was ook weer heel goed bij het gerecht ,vriendelijk personeel ,weer een zeer geslaagde avond .echt waar voor je geld ,ga zo door
Wij hebben genoten en hadden een perfect avondje uit! Alles was goed: de sfeer, het eten en de bediening! Wij komen hier graag nog eens terug.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!