't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1019 reviews)
95% aanbevolen

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu € 83,50 € 65,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1019 reviews)
95% aanbevolen

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu € 83,50 € 65,-

Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1019 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1019 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

De ontvangst gaf al aan dat je wat kon verwachten, vriendelijk en attent.
Het tafeltje voor 2 personen was, door alle glazen en kleine hapjes, wat aan de kleine kant.
In het aperatief had iets meer likeur gemogen, de smaak van de vlierbloesemkon je amper door de cava heen proeven, maar was toch wel lekker.

De A...

Lees hele review

De ontvangst gaf al aan dat je wat kon verwachten, vriendelijk en attent.
Het tafeltje voor 2 personen was, door alle glazen en kleine hapjes, wat aan de kleine kant.
In het aperatief had iets meer likeur gemogen, de smaak van de vlierbloesemkon je amper door de cava heen proeven, maar was toch wel lekker.

De Amuse was voortreffelijk, een zuurkoolhapje met spek en room smaakte verassend goed, de sushi van Makreel was prima maar eigenlijk iets te koud, het hapje van paddenstoelen was buitengewoon smaakvol en het gefrituurde kaashapje, paste daar volgens ons niet zo goed bij maar smaakte redelijk.

Het vooraf smaakte zoals het er uit zag, voortreffelijk, prachtig geserveerd en bijzonder smaakvol.

Het tussengerecht van Grietfilet met filodeeg op een bedje van lagoustinerisotto, was voor mij de topper, zonder de ander gerechten tekort te doen. De smaken waren fantastisch.

De herteborst met rode kool en eekhoorntjesbrood smaakten prima, maar het hadden wel twee plakjes mogen zijn in plaats van een.

De afsluiter, gepocheerde vijg met een taartje van witte chocolade mousse en ijs van zoethout, was een heerlijk einde van een prachtig diner in een mooie ruimte met uitermate vriendelijk en deskundig personeel.

Het wijnarrangement was prachtig gebalanceerd en paste precies bij de gerechten.

Een tip voor de volgende keer, zonder iets af te doen aan de heerlijke avond, iets meer tijd tussen de gerechten.

Vriendelijke groeten

Bert en José Punter

Bert en José Punter op 27 oktober 2012

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten was heerlijk alleen voor ons erg zout. De bijpassende wijnen waren ook goed.
Maar een ster ..... .???

H N op 27 oktober 2012

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk! Super goed eten, bijzondere amuses en uitgebreid kaasplankje. Prettig dat personeel t geen probleem vindt als je geen wijn drinkt. Fijn dat je meteen geholpen wordt, je voelt je welkom. En goed dat er niet heeel lang niets lekkers op tafel staat.
Super; onze nummer 1!

Anoniem op 26 oktober 2012

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en en werd goed rekening gehouden met onze wensen, een aanrader dit restaurant!

Anoniem op 25 oktober 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en gedurende de hele avond voorkomend bejegend. Het 4-gangen-diner voor 39,50 was voortreffelijk; vooraf en tussendoor werden nog wat extra gerechtjes 'van het huis' geserveerd die het diner helemaal af maakten, zodat we uiterst tevreden zijn over de 118,50 die we voor ons drieën v...

Lees hele review

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en gedurende de hele avond voorkomend bejegend. Het 4-gangen-diner voor 39,50 was voortreffelijk; vooraf en tussendoor werden nog wat extra gerechtjes 'van het huis' geserveerd die het diner helemaal af maakten, zodat we uiterst tevreden zijn over de 118,50 die we voor ons drieën voor het diner kwijt waren in het kader van de The Rising Stars-actie. Voor aperitief, wijn (2 glazen p.p.), water en koffie met friandises kwam daar nog ongeveer 80,- bij (wat neerkomt op gemiddeld ruim 5,65 per glas/kopje), zodat we in totaal een kleine 200,- betaalden.
De sfeer was goed, de kunst die in het restaurant hing sprak ons echter in het geheel niet aan, want maakte een 'te plastic' indruk.
Dat deed echter niet al te veel afbreuk aan het gevoel van algehele tevredenheid over een uiterst plezierige avond die we in 't Raedthuys doorgebracht hebben.

M. Vervoort op 25 oktober 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Dit komt doordat de ingevoerde code niet juist is. Het invoerveld is hoofdlettergevoelig, zorg dus dat de code exact wordt overgenomen. Let hierbij goed of er geen spaties voor of achter de code zitten. Wij raden aan de code vanuit de mail te kopiëren en te plakken in het daarvoor bestemde veld. Lukt het niet? Neem dan contact op via [email protected].

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden