Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1019 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De borden waren super leuk gedecoreerd. Het oog wil ook wat! Maar wat erin lag was ook heel erg lekker. Het vlees was tot de laatste hap warm. Het water was GRATIS en werd zeer attent telkens bijgevuld.
Groente wel heel minimaal.
De borden waren super leuk gedecoreerd. Het oog wil ook wat! Maar wat erin lag was ook heel erg lekker. Het vlees was tot de laatste hap warm. Het water was GRATIS en werd zeer attent telkens bijgevuld.
Groente wel heel minimaal.
Prettige ontvangst in een sfeervol restaurant.
Genoten van een mooi aangekleed diner.
Opvallend heerlijke huiswijn,zowel wit als rood.
Voor herhaling vatbaar.
We hebben heerlijk en gezellig gegeten. Voor herhaling vatbaar. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijk gegeten in een prachtige ambiance. Het personeel was heel vriendelijk en voorkomend. Misschien een klein minpuntje: De lege borden werden wel erg snel weggehaald. Dat gaf een beetje haastig gevoel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!