't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1019 reviews)
95% aanbevolen

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu € 83,50 € 65,-

't Raedthuys*

Frans | €€€
8,9 (1019 reviews)
95% aanbevolen

Gastronomisch 10-gangen Michelin menu € 83,50 € 65,-

Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50 € 65,-

Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.

Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?

Hoe werkt het?

Reserveer online je tafel via deze website.

Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.

Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.

Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.

Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.

RESERVEER RESERVEER

Wat 1019 mensen zeggen over 't Raedthuys*

8.9 Gebaseerd op 1019 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Genoten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Bijzondere smaken en kleine kunstwerken op mijn bord.

Informele sfeer en gasten.

Liesbeth op 01 juni 2016

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het restaurant zag er mooi uit, de keuken uitstekend en het personeel vriendelijk en professioneel. Reden om nog eens terug te komen en misschien wel op een mooie avond, daar er ook een leuke buitenruimte is.

Mieke van der Linden op 29 mei 2016

"Heerlijk etentje!"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.

Wim Bos op 29 mei 2016

"Uitstekend diner"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder.
Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima! Maar ik miste het 'rondje langs de kaasstolpen' wel van vorige keer) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is overigens goed te noemen voor dit speciale arrangement.
Kortom, 't Raedthuys in Duiven maakt zijn status helemaal waar.

Wim Bos op 29 mei 2016

"Fijnproeven diner"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te o...

Lees hele review

Het Fijnproeven menu genomen zonder de heilbot. De entree en de amuse zijn verrassend. De smaken zijn divers, krachtig en goed op elkaar afgestemd. De eerste gang is een waar kunstwerkje in opmaak en smaakbeleving. Veel aandacht aan detail, waarbij een vergrootglas nodig is om alle details (bloemetjes van 5 mm) te ontwaren. De Spaanse wijn van het huis van Juan Gil is erg mooi bijpassend (krachtige droge Muscadet) bij de octopus en Hollandse garnalen.
Het hoofdgerecht met twee soorten lam (langzaam gegaard/gekruid en roza gebakken met asperge en tuinbonen), kan mij minder bekoren. Prima vakmanschap, maar geen sensatie. De opmaak is hier ook saai te noemen. Alles wordt goedgemaakt met een hele mooie Australische wijn van het huis van Rolf Binder. Grenache/Sirah mengsel, dat zich mooi complex ontwikkeld in de mond en dat uitstekend combineert met het lamsvlees. Een heel mooi opgemaakt gelaagd tussengerecht met een kletskop van korianderzaadjes is top.
Het dessert is vervolgens een feestje van lokaal fruit met bieraroma's. Het bijgeschonken bittere Bronckhorster Nightporter bier hadden ze echter beter weg kunnen laten. Het contrasteerde teveel.
Daarna nog een heerlijk kaasplankje (prima!) met een heerlijke Italiaanse kersen/druivenwijn van het huis van Vicari en een uitgebreid koffie arrangement dat de tong overduidelijk streelde.
Ik heb erg genoten! Zeer de moeite waard.
Prijs/kwaliteit is goed te noemen.

Wim op 29 mei 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Raedthuys*

Keuken: Frans

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.

Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.

Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.

Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Duiven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Dit komt doordat de ingevoerde code niet juist is. Het invoerveld is hoofdlettergevoelig, zorg dus dat de code exact wordt overgenomen. Let hierbij goed of er geen spaties voor of achter de code zitten. Wij raden aan de code vanuit de mail te kopiëren en te plakken in het daarvoor bestemde veld. Lukt het niet? Neem dan contact op via [email protected].

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden