Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vanaf het moment van binnenkomst (ontvangst door twee medewerkers, inclusief het aannemen van de jassen) tot het moment van het verlaten van 't Raedthuys (een medewerker stond al klaar om ons in de jas te helpen en de deur werd voor ons opengemaakt) hebben we genoten van deze avond. De lokatie is perfect!
De opgedi...
Vanaf het moment van binnenkomst (ontvangst door twee medewerkers, inclusief het aannemen van de jassen) tot het moment van het verlaten van 't Raedthuys (een medewerker stond al klaar om ons in de jas te helpen en de deur werd voor ons opengemaakt) hebben we genoten van deze avond. De lokatie is perfect!
De opgediende gangen waren soms als kleine kunstwerken en werden steeds met veel deskundigheid toegelicht en smaakten bovendien bijzonder lekker. Ook de amuses waren een hoogtepunt!
Kortom: een toplokatie met een topkeuken!
Goede bediening en heerlijk eten.
Uitstekend gegeten. Mooi linnen op tafel en goede glazen.De bediening was attent en trad niet onnodig op de voorgrond. De kok weet van koken: fraaie gerechten met subtiele smaken. Mooie en genereuze amuses. En een voorgestelde wijn die uitstekend bij het menu paste. Hier wordt binnen kort een ster gegeven!
Dat de s...
Uitstekend gegeten. Mooi linnen op tafel en goede glazen.De bediening was attent en trad niet onnodig op de voorgrond. De kok weet van koken: fraaie gerechten met subtiele smaken. Mooie en genereuze amuses. En een voorgestelde wijn die uitstekend bij het menu paste. Hier wordt binnen kort een ster gegeven!
Dat de sfeer een 7 scoort, komt omdat wij - volkomen onbegrijpelijk voor zo een goede zaak - deze lunch de enige gasten waren.
Heel bijzonder menu met diverse hapjes vooraf. Jammer dat de drank aan de prijzige kant is.
Mijn man en ik hebben een fantastische avond gehad met een heerlijk diner, en ook nog eens fantastische amuses, zowel vooraf als voor het nagerecht. De bediening was prima jonge enthousiaste mensen die ook prima uitleg gaven over wat er op ons bord verscheen. Het was niet de eerste maar ook zeker niet de laatste kee...
Lees hele reviewMijn man en ik hebben een fantastische avond gehad met een heerlijk diner, en ook nog eens fantastische amuses, zowel vooraf als voor het nagerecht. De bediening was prima jonge enthousiaste mensen die ook prima uitleg gaven over wat er op ons bord verscheen. Het was niet de eerste maar ook zeker niet de laatste keer dat wij in Het Raedthuys geweest zijn. vriendelijke groeten Hans en Tilly Lammers Doesburg
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!