Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1019 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vanwege de goede naam van dit restaurant waren we te laat om voor een avond te kunnen reserveren en hebben we voor een lunch gekozen.
Het lunchmenu was perfect, licht te verteren, heel verzorgd en zeer verrassend van smaak.
Als ook "waar voor je geld" gewaardeerd zou moeten worden zou dat onderdeel van ons een dik...
Vanwege de goede naam van dit restaurant waren we te laat om voor een avond te kunnen reserveren en hebben we voor een lunch gekozen.
Het lunchmenu was perfect, licht te verteren, heel verzorgd en zeer verrassend van smaak.
Als ook "waar voor je geld" gewaardeerd zou moeten worden zou dat onderdeel van ons een dikke 10 verdienen.
Helaas waren er maar 6 lunchgasten, vandaar slechts een 7 voor de sfeer.
Het was voor ons de eerste keer om te reageren op de Restaurantweek en onze keuze voor 't Raedthuys bleek een bijzondere goede te zijn. Heerlijk gegeten en genoten van bijzondere gerechten, die smaakvol gepresenteerd werden in kleine kommetjes (voorgerecht) en op mooi opgemaakte borden (hoofdgerecht. De amuses voora...
Lees hele reviewHet was voor ons de eerste keer om te reageren op de Restaurantweek en onze keuze voor 't Raedthuys bleek een bijzondere goede te zijn. Heerlijk gegeten en genoten van bijzondere gerechten, die smaakvol gepresenteerd werden in kleine kommetjes (voorgerecht) en op mooi opgemaakte borden (hoofdgerecht. De amuses vooraf waren ook leuk geserveerd en lekker. Het personeel was vriendelijk en attent. De sfeer was rustig en gezellig en werd niet verstoord door muziek waardoor je een goed gesprek kon voeren met elkaar. Dank voor deze geslaagde avond en zeker tot een volgende keer.
Wij hebben meer dan genoten van een verrukkelijk diner in een gezellige ambiance. De gerechten waren origineel en vakkundig met fantasie gepresenteerd. Het personeel was attent en vriendelijk. Zeker reden voor ons om na deze eerste kennismaking nog eens terug te komen na deze restaurantweek.
Heerlijk geluncht met verrassende amuses tussendoor!,
Vanaf het moment van binnenkomst (ontvangst door twee medewerkers, inclusief het aannemen van de jassen) tot het moment van het verlaten van 't Raedthuys (een medewerker stond al klaar om ons in de jas te helpen en de deur werd voor ons opengemaakt) hebben we genoten van deze avond. De lokatie is perfect!
De opgedi...
Vanaf het moment van binnenkomst (ontvangst door twee medewerkers, inclusief het aannemen van de jassen) tot het moment van het verlaten van 't Raedthuys (een medewerker stond al klaar om ons in de jas te helpen en de deur werd voor ons opengemaakt) hebben we genoten van deze avond. De lokatie is perfect!
De opgediende gangen waren soms als kleine kunstwerken en werden steeds met veel deskundigheid toegelicht en smaakten bovendien bijzonder lekker. Ook de amuses waren een hoogtepunt!
Kortom: een toplokatie met een topkeuken!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!