Deal
Deal
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Met vrienden hadden we gereserveerd voor de lunchaanbieding binnen de restaurantweek......
Het was een zonnige zondagmiddag en het terras bood voldoende plaats .We kregen een gastvrij onthaal ..Vervolgens werden we in rustig tempo--zonder hinderlijke wachttijden--beziggehouden met culinaire hoogstandjes die er uit ...
Met vrienden hadden we gereserveerd voor de lunchaanbieding binnen de restaurantweek......
Het was een zonnige zondagmiddag en het terras bood voldoende plaats .We kregen een gastvrij onthaal ..Vervolgens werden we in rustig tempo--zonder hinderlijke wachttijden--beziggehouden met culinaire hoogstandjes die er uit zagen als middeleeuwse miniaturen op prachtig servies van modern design.Kortom: een lust voor het oog en tongstrelend !Het menu werd afgewisseld met amuses--te beginnen met een viervoudige variatie op pompoen van zacht naar pittig.Wonderlijk--Alles vermelden zou te ver voeren,maar niet onvermeld mag blijven de champagneschuim met passievrucht vooraf aan de Achterhoekse wafelcreatie met witte chocolade en frambozen en de champagneschuim met roodschimmelkaas voor de kaasliefhebbers.De wijnsuggesties hadden we royaal opgevolgd en er werd voortdurend kraanwater geserveerd uit een designkaraf...perfect !
Drie uur later fietsten we zeer tevreden huiswaarts .....
Heerlijk, verrassend eten, geweldige wijn en een zeer goede service. ik kom er graag terug!
Hier worden mooie Liemerse ingrediënten gebruikt. De smaken zijn duidelijk, maar niet overdreven. Het prachtige servies biedt een gevarieerde presentatie van gerechten en amuses.
Helaas ook een negatieve noot. In de loop van de avond duurt het steeds langer voordat het volgende gerecht wordt geserveerd en op een g...
Hier worden mooie Liemerse ingrediënten gebruikt. De smaken zijn duidelijk, maar niet overdreven. Het prachtige servies biedt een gevarieerde presentatie van gerechten en amuses.
Helaas ook een negatieve noot. In de loop van de avond duurt het steeds langer voordat het volgende gerecht wordt geserveerd en op een gegeven moment was de bediening onze tafel 'vergeten', waardoor het erg lang duurde voordat wij aan de volgende gang konden beginnen. En dat terwijl het niet vol zat. Dat hoort niet in een restaurant van deze prijsklasse, dus als er iets te verbeteren valt; dan is het de planning.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!