Deal
Deal
Let op! Bij dit restaurant ontvang je korting op de menu prijs, i.p.v. € 20 op de totaal rekening, deze korting zit al inbegrepen in de aangegeven prijs. De prijs is per persoon.
Ervaar de unieke gerechten die door de chef speciaal voor jou zijn bereid bij 't Raedthuys*.
Hoe werkt het?
1. Reserveer gemakkelijk online: Boek je tafel via de website.
2. Voer je unieke code in: Tijdens het reserveren vul je de vouchercode van je Dinercheque in.
3. Reken af na afloop: Nadat je hebt genoten van je diner, vraag je de rekening en laat je je Dinercheque zien (digitaal of fysiek). Het restaurant verrekent de € 20,00 direct met je eindbedrag.
4. Betalen doe je pas in het restaurant, simpel en gemakkelijk!
Belangrijke informatie:
Maximaal één Dinercheque per twee personen. Voor de eerste persoon geldt de speciale prijs van € 75,-, de tweede persoon betaalt de reguliere prijs van .
Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden!
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1028 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten, de bediening was zeer correct EN gezellig. Wat ikzelf erg op prijs stelde was dat er voor de bob een aangepast wijnarrangement is. Dit is een super idee wat meer restaurants over zouden kunnen nemen. Zo kon ik toch van alles wat proeven.
Volgende restaurant-week ga ik hier zeker weer proberen te reserveren.
Het eten was super. We werden zeer vriendelijk onthaald en mijn jas werd aangenomen. Bij de tafel aangekomen, werden wij heerlijk ontvangen met een apperetief van zwarte olijven, gemarineerde tomaatjes, zachte geitenkaas, overheerlijke knapperige chorizo en heerlijke stengels met tappenade. Dit hadden wij overigens ...
Lees hele reviewHet eten was super. We werden zeer vriendelijk onthaald en mijn jas werd aangenomen. Bij de tafel aangekomen, werden wij heerlijk ontvangen met een apperetief van zwarte olijven, gemarineerde tomaatjes, zachte geitenkaas, overheerlijke knapperige chorizo en heerlijke stengels met tappenade. Dit hadden wij overigens niet verwacht omdat het zou bestaan uit een 3-gangen menu. We kregen netjes het menu te zien en ons werd gevraagd of alles duidelijk was. Het menu zag er geweldig uit. Een salade van coquilles, hoofdgerecht van eendeborstfilet met een loepia van geconfijte eendebout met heerlijke paddestoelen risotto en als toetje een soep van roodfruit. Op de kaart stonden ook aanraders en daar hebben wij er 3 van genomen. een heerlijke cave met zellfgemaakte likeur van vanille en kaneel, een heerlijk rode wijn bij het hoofdgerect wat de smaken en tot zijn recht brachten en de koffie met zelfgemaakte snoepjes en koekjes en tiramisu. Er bestond zelfs een mogelijk heid om een extra tussengerect te bestellen, wat wij niet hebben gedaan. Buiten het menu om werden wij ook nog verwend met 3 heerlijke amuses en voor het dessert kregen we ook nog een heerlijke dessert amuse van vliebessenschuim. De hele avond was echt een verwennerij een een hele smaaksensatie. Wij waren meer dan tevereden en overwegen om hier met kerst terug te gaan. Super gedaan, Boven verwachting zelfs.
Perfect eten in een leuke omgeving, van alle 'restaurantweekmenu's' stak dit ver boven alle andere uit.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!