Deal
Deal
Korting
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1022 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in een fijne sfeer. Voortreffelijke afstemming van de wijnen op het eten. Heerlijke smaakcombinaties, waarin de verschillende smaken goed tot hun recht komen. Prettige bediening.
Kortom een volmaakte avond.
Het was ontzettend warm dus we zaten gelukkig buiten, alleen was er een behoorlijk kabaal vanwege de kermis om de hoek. Ik snap dat het restaurant er niets aan kon doen, vond het wel jammer dat het personeel deed alsof er geen achtergrond geluiden aanwezig waren. Ze hadden het best even kunnen benoemen oid.
Het beg...
Het was ontzettend warm dus we zaten gelukkig buiten, alleen was er een behoorlijk kabaal vanwege de kermis om de hoek. Ik snap dat het restaurant er niets aan kon doen, vond het wel jammer dat het personeel deed alsof er geen achtergrond geluiden aanwezig waren. Ze hadden het best even kunnen benoemen oid.
Het begon voor ons wat rommelig, er werd ons niet gevraagd of we gebruik wilden maken van een extra gang.
Twee gangen werden zo snel na elkaar opgediend dat we letterlijk het bord nog niet leeg hadden. Volgens mij kregen wij het gerecht van onze buren.
Toen de risotto kwam had mijn vriend zijn wijn op en we kregen het niet geregeld om tijdens de gang een "refill" te krijgen. Zonde!
Het eten was echt top, kunstwerkjes op zich en hoeveelheid was helemaal goed. Jammer dat we door zoveel verschillende mensen geholpen zijn. Het is prettiger om 1 aanspreekpunt te hebben.
In vergelijking,met vorig jaar een tegenvaller.De drie gangen waren heel mooi opgemaakt en vol van varrassende combinaties maar de porties waren zo klein dat je nauwelijks kon proeven hoe de kok de ingredienten had gemengd. De ster is wel verdiend want er wordt ontzettend veel zorg aan de gerechten besteed en het is...
Lees hele reviewIn vergelijking,met vorig jaar een tegenvaller.De drie gangen waren heel mooi opgemaakt en vol van varrassende combinaties maar de porties waren zo klein dat je nauwelijks kon proeven hoe de kok de ingredienten had gemengd. De ster is wel verdiend want er wordt ontzettend veel zorg aan de gerechten besteed en het is allemaal erg origineel maar je vraagt je voortdurend af: waar blijft het garnituur? Voordat je de kaart krijgt wordt je een huisaperitief aangeboden. Dat blijkt dan € 7,65 te kosten.
Volgende keer maar weer een "gewoon" restaurant, net zoals het Raedthuys is begonnen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!