Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hadden een verrassingsmenu van vijf gangen, voorafgegaan door twee amuses en en amuse tussendoor.
We startten met twee gangen vis, allebei buitengewoon lekker en mooi opgediend.
Daarna kregen we twee gangen vlees, met waarachtig een ouderwets stukje balkenbrij. Ook deze gangen waren heerlijk.
Voor het dessert ...
We hadden een verrassingsmenu van vijf gangen, voorafgegaan door twee amuses en en amuse tussendoor.
We startten met twee gangen vis, allebei buitengewoon lekker en mooi opgediend.
Daarna kregen we twee gangen vlees, met waarachtig een ouderwets stukje balkenbrij. Ook deze gangen waren heerlijk.
Voor het dessert konden we kiezen tussen kaas of zoet. We kozen zoet. Prachtig klaargemaakt, maar jammer genoeg niet helemaal onze smaak.
Een van ons dronk een bob-wijnarrangement. Vier lekkere, goed bijpassende wijnen en mij op één na totaal onbekend.
De bediening was zeer vriendelijk en correct, niet opdringerig aanwezig.
De wachttijd tussen de gangen was nooit lang.
Extra puntje: je hoeft niet per se een fles water te drinken, kraanwater wordt eveneens aangeboden.
Het was niet druk en dat kwam wat ons betreft de sfeer zeer ten goede.
Prettig ontvangen, prettig personeel. Goede uitleg, zeker over de wijnen. Over het eten ging het zo snel, dat je de helft al kwijt was voor het eind van het verhaal. Niet erg.
Het eten zelf was goed klaargemaakt, maar met weinig verrassing en raffinement. Kleine porties als te doen gebruikelijk (voor ons overigens ...
Prettig ontvangen, prettig personeel. Goede uitleg, zeker over de wijnen. Over het eten ging het zo snel, dat je de helft al kwijt was voor het eind van het verhaal. Niet erg.
Het eten zelf was goed klaargemaakt, maar met weinig verrassing en raffinement. Kleine porties als te doen gebruikelijk (voor ons overigens groot genoeg), mooi opgemaakt dat wel, maar er miste net je dát !
Wijnen waren overigens heel goed bijpassend en de sommelier uitermate prettig in de benadering. Maar toch, voor een sterrenrestaurant : net niet.
perfect
Wij hebben hier gevierd dat we 7 jaar bij elkaar zijn. Eten was voortreffelijk (lekkerste dessert ooit op!), sfeer top en bediening ook super. Kortom: voortreffelijke manier om iets te vieren!
Heerlijke avond, eten was gewoon goed , lekker wijnarrangement en de bediening is geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!