Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1019 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De ontvangst gaf al aan dat je wat kon verwachten, vriendelijk en attent.
Het tafeltje voor 2 personen was, door alle glazen en kleine hapjes, wat aan de kleine kant.
In het aperatief had iets meer likeur gemogen, de smaak van de vlierbloesemkon je amper door de cava heen proeven, maar was toch wel lekker.
De A...
Lees hele reviewDe ontvangst gaf al aan dat je wat kon verwachten, vriendelijk en attent.
Het tafeltje voor 2 personen was, door alle glazen en kleine hapjes, wat aan de kleine kant.
In het aperatief had iets meer likeur gemogen, de smaak van de vlierbloesemkon je amper door de cava heen proeven, maar was toch wel lekker.
De Amuse was voortreffelijk, een zuurkoolhapje met spek en room smaakte verassend goed, de sushi van Makreel was prima maar eigenlijk iets te koud, het hapje van paddenstoelen was buitengewoon smaakvol en het gefrituurde kaashapje, paste daar volgens ons niet zo goed bij maar smaakte redelijk.
Het vooraf smaakte zoals het er uit zag, voortreffelijk, prachtig geserveerd en bijzonder smaakvol.
Het tussengerecht van Grietfilet met filodeeg op een bedje van lagoustinerisotto, was voor mij de topper, zonder de ander gerechten tekort te doen. De smaken waren fantastisch.
De herteborst met rode kool en eekhoorntjesbrood smaakten prima, maar het hadden wel twee plakjes mogen zijn in plaats van een.
De afsluiter, gepocheerde vijg met een taartje van witte chocolade mousse en ijs van zoethout, was een heerlijk einde van een prachtig diner in een mooie ruimte met uitermate vriendelijk en deskundig personeel.
Het wijnarrangement was prachtig gebalanceerd en paste precies bij de gerechten.
Een tip voor de volgende keer, zonder iets af te doen aan de heerlijke avond, iets meer tijd tussen de gerechten.
Vriendelijke groeten
Bert en José Punter
Het eten was heerlijk alleen voor ons erg zout. De bijpassende wijnen waren ook goed.
Maar een ster ..... .???
Heerlijk! Super goed eten, bijzondere amuses en uitgebreid kaasplankje. Prettig dat personeel t geen probleem vindt als je geen wijn drinkt. Fijn dat je meteen geholpen wordt, je voelt je welkom. En goed dat er niet heeel lang niets lekkers op tafel staat.
Super; onze nummer 1!
Heerlijk gegeten en en werd goed rekening gehouden met onze wensen, een aanrader dit restaurant!
Wij werden zeer gastvrij ontvangen en gedurende de hele avond voorkomend bejegend. Het 4-gangen-diner voor 39,50 was voortreffelijk; vooraf en tussendoor werden nog wat extra gerechtjes 'van het huis' geserveerd die het diner helemaal af maakten, zodat we uiterst tevreden zijn over de 118,50 die we voor ons drieën v...
Lees hele reviewWij werden zeer gastvrij ontvangen en gedurende de hele avond voorkomend bejegend. Het 4-gangen-diner voor 39,50 was voortreffelijk; vooraf en tussendoor werden nog wat extra gerechtjes 'van het huis' geserveerd die het diner helemaal af maakten, zodat we uiterst tevreden zijn over de 118,50 die we voor ons drieën voor het diner kwijt waren in het kader van de The Rising Stars-actie. Voor aperitief, wijn (2 glazen p.p.), water en koffie met friandises kwam daar nog ongeveer 80,- bij (wat neerkomt op gemiddeld ruim 5,65 per glas/kopje), zodat we in totaal een kleine 200,- betaalden.
De sfeer was goed, de kunst die in het restaurant hing sprak ons echter in het geheel niet aan, want maakte een 'te plastic' indruk.
Dat deed echter niet al te veel afbreuk aan het gevoel van algehele tevredenheid over een uiterst plezierige avond die we in 't Raedthuys doorgebracht hebben.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!