Deal
Gastronomisch 10-gangen Michelin menu
€ 83,50
€ 65,-
Geef dieet/allergie wensen van tevoren aan. Indien dit niet van tevoren wordt aangegeven wordt er in het restaurant €7,50 per verandering gerekend.
Het restaurant is gesloten tussen 16.00-18.00.
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij 't Raedthuys* met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op! Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 65,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 83,50. Zie ook de voorwaarden.
RESERVEER RESERVEERWat 1020 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Echt een aanrader!
Alles top. Mooie gerechten, vriendelijke bediening. Prachtig pand.
Zeer goede ober. Hij had veel kennis over alles wat hij serveerde. Leuk om jonge mensen zo enthousiast te zien .
Hele leuke avond gehad en voortreffelijk gegeten!
Omdat het Raedthuys één Michelinster heeft wouden we er al lang een keer gaan eten. Helaas waren onze verwachtingen te hoog en viel het eten behoorlijk tegen. Niet dat het slecht was, maar helaas niet Michelin waardig. Geen gebalanceerde smaken en geen verrassende combinaties. De service en atmosfeer in het restaurant waren wel zoals je mag verwachten. Ook de wijnkaart was erg goed.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!