Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
De Molenaar
Frans, Nederlands | €€€Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 60,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 80,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 69 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben een heerlijke avond gehad, het hele menu was een verwennerij. Van amuse tot het dessert, ook de bij het menu samengestelde wijnen pasten er uitstekend bij. Wij komen zeker nog een keer weer terug.
Eten: Zonder meer heerlijk! Met allergie/eetwensen wordt netjes rekening gehouden.
Drinken: Geweldig! Probeer eens de sapjes die zelf bij De Molenaar worden gemaakt. Ze passen bij elk geserveerde gang en zijn zonder alcohol. Ze zijn echt verrassend en heerlijk.
Service: Heel gastvrij, warm, vriendelijk. Gedurende de avond komt chef-kok Martin bij iedereen even een praatje maken. Super leuk.
zoals altijd top
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.