Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
De Molenaar
Frans, Nederlands | €€€Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 60,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 80,-. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 69 mensen zeggen over De Molenaar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Martin en zijn team maken de heerlijkste gerechten ! Elke gang is weer een plaatje en dat in een hele gemoedelijke sfeer ! Echt een aanrader . Het was voor ons niet de eerste keer en zeker niet de laatste !
De gerechten werden erg mooi gepresenteerd en de smaak nog beter. Ook bij elk gerecht een goede passende wijn en als je geen alcohol wou dan een lekkere mocktail
De entree verraad al een bijzondere ambiente. Ontvangst hartelijk maar niet opdringerig. Advies voor wijn uitstekend. Het menu was precies goed in tijd afgestemd en het eten zelf was uitstekend. Voor mijn smaak zelf sterwaardig. Als met al een zeer geslaagde avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Onderdendam e.o.
Over De Molenaar
Keuken: Frans, Nederlands
In het Groningse dorp Onderdendam ben je bij restaurant De Molenaar aan het juiste adres voor een gezellige middag of gastronomische avond. Waar vroeger de korenmolen Hunsingo gevestigd zat, zit tegenwoordig deze prachtige culinaire eetgelegenheid.
Aan het roer van de keuken staat chef-kok Martin Kooijker. De chef waait met alle seizoenen mee, en dat beleef je in zijn culinaire creaties. Het plezier dat de gepassioneerde chef-kok aan het koken ervaart, proef en zie je zeker terug in de gerechten. Het smaakvolle menu met Hollands bestaat te alle tijde uit dagverse ingrediënten. Om jouw avond compleet te maken, staat vinoloog Lolo Zuidema klaar om jouw te adviseren over een met zorg geslecteerd bijpassende wijn.