Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 19,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 39,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 01 januari 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 176 mensen zeggen over Waanzinnig
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het was een ontzettende gezellige sfeer. Heel rustig en vriendelijk maar niet te chic. Alsof je bij je oma thuis zat te eten. Het eten was ook heerlijk en redelijk snel. Kort om, we hebben een gezellige avond gehad
Wij hebben gisteren weer heerlijk gegeten en genoten bij jullie. Zulke mooie smaken mogen proeven in mooie combinaties van gerechten. Dankjewel en tot gauw weer 👍
Erg vriendelijke ontvangst. Medewerkers worden heel goed begeleid, want wisten meer dan voldoende te vertellen over de menu- en wijnkaart. Ook wordt er tussendoor goed opgelet en uitgelegd door de ervaren medewerkers. Heerlijk gegeten tegen een zeer vriendelijke prijs.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Tilburg e.o.
Over Waanzinnig
Keuken: Nederlands
Gezond eten vinden ze belangrijk bij restaurant Waanzinnig in Tilburg. Net zo belangrijk vinden zij het gebruik van producten met een eerlijke afkomst. Bij restaurant Waanzinnig maken ze in de gerechten gebruik van ambachtelijke, veelal biologische streekproducten. Gerechten geïnspireerd op de seizoenen en overwegend vegetarisch. Daarnaast staan er voor de vlees- en visliefhebber ook een aantal gerechten op onze menukaart.
Het restaurant kiest het allerliefst voor biologische producten. Daarbij maken ze altijd de afweging welke producten zij het meest verantwoord vinden. Het restaurant verkiest dan ook producten uit de streek boven die van verre komen.