Deal
Deal
Korting
Wil jij ook heerlijk & voordelig dineren bij Publique met je Dinercheque t.w.v. van € 20,00?
Je kan kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Er is altijd keuze voor een vlees, vis of vegetarisch menu.
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Dinercheque vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinercheque in of toon deze digitaal op je smartphone. De Dinercheque t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinercheque per 2 personen. De menuprijs van € 45,- is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 65,-. Zie ook de voorwaarden.
Heb jij of één van jouw tafelgenoten ergens een allergie voor, wil je vegetarisch eten of heb je een andere speciale eetwens? Laat het Publique uiterlijk 48 voorafgaand aan jouw bezoek weten, zodat de keuken hier rekening mee kan houden en zij jouw zorgeloos kunnen laten genieten.
- Deze deal is geldig t/m 31 december 2027
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 341 mensen zeggen over Publique
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik heb hier gegeten tijdens de restaurantweek. De gangen waren van de kaart. De octopus was een verrassende keuze. Erg lekker. Het hoofdgerecht was parelhoen. Met vergeten groenten. Perfect bereid.een toppertje. het dessert espresso martini, was heerlijk. Het tussengerecht, de broccoli creme haalde niet het nivo va...
Lees hele reviewIk heb hier gegeten tijdens de restaurantweek. De gangen waren van de kaart. De octopus was een verrassende keuze. Erg lekker. Het hoofdgerecht was parelhoen. Met vergeten groenten. Perfect bereid.een toppertje. het dessert espresso martini, was heerlijk. Het tussengerecht, de broccoli creme haalde niet het nivo van de andere gerechten. Een beetje te vlak, ik heb het graag hoog op smaak. Maar het totaalbeeld is een zaak die heel goed bezig is.
Het is Restaurantweek, een goede gelegenheid naar een -voor mij- onbekend restaurant te gaan om iets te vieren.
We kregen een tafeltje tussen een gezin met een heel jong babytje, en een grote tafel met 6 personen. Het was onmogelijk om elkaar te verstaan dus ging mijn partner naast mij zitten (ipv tegenover).
Het...
Het is Restaurantweek, een goede gelegenheid naar een -voor mij- onbekend restaurant te gaan om iets te vieren.
We kregen een tafeltje tussen een gezin met een heel jong babytje, en een grote tafel met 6 personen. Het was onmogelijk om elkaar te verstaan dus ging mijn partner naast mij zitten (ipv tegenover).
Het 3gangenmenu was lekker. Goede amuses, verrassende oktopus. Hoofdgerecht was parelhoen. Dat is snel te droog, maar deze was voortreffelijk, de lekkerste die ik ooit gegeten heb! Het toetje was ook een mooie combinatie van chocolade pannacotta met van alles erom heen.
Kortom zeer de moeite waard!
De minpuntjes: ik vond onze plaatsing niet goed. Gasten met een babytje moeten iets verder uit de buurt van andere gasten geplaceerd worden. Grote tafels maken meer lawaai, zet die ook bij elkaar.
En de (rode) wijn werd een beetje zuinig geschonken. Iets meer wijn drijft de kostprijs nauwelijks omhoog, maar doet veel voor de goodwill.......
In het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. He...
Lees hele reviewIn het kader van de Restaurantweek gisteravond aangeschoven bij Publique. Onze vorige keer was goed bevallen. Benieuwd of dat nog steeds zo is. Vooraf lekkere amuses waarin mais de hoofdrol speelde, verrassend en zeer smakelijk. Het menu leek op het eerste gezicht niet heel sensationeel. Totdat we gingen proeven. Het voorgerecht (Octopus met zwarte knoflook, knolselderij, kalamata olijf en een appel-dragon vinaigrette) werkelijk een plaatje op het bord en het smaakte fantastisch. Het hoofdgerecht Parelhoen, topinamboer, schorseneren, parelgort en gevogelte jus was wel de grootste verrassing. Normaal lopen we niet echt warm voor parelhoen, maar deze was werkelijk verrukkelijk klaar gemaakt, super zacht en mals en vol van smaak. Voor na koos ik het kaasplankje en de tafelgenote de chocolade panna cotta met kahlua, espresso schuim en chocolade krokantjes. De namen van de 4 kazen ben ik vergeten, maar een mooie combi van wat zachtere naar pittige kazen vergezeld van zoetigheid en een glaasje port. De panna cotta was lekker en zoet (en een ruime portie zo aan het einde).
We dronken een glaasje bier en een lekkere Chileense Sauvignon blanc. Al met al een heerlijke avond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Over Publique
Keuken: Frans
Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.
Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.
Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?