Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 35 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel sfeervol en gezellig restaurant. Heerlijk gegeten. Wij hebben gekozen voor het 6 gangen verrassingsmenu. Dat is niet goedkoop, maar wel heel lekker. Elk gerechtje is als een kunstwerkje opgediend. Het zijn kleine gerechtjes, maar aan het eind zit je echt vol.
De bediening is heel gastvrij en spontaan.
Wij waren hier voor de eerste keer, maar wij gaan zeker nogmaals hier naartoe.
Heerlijk gegeten borden mooi opgemaakt bediening aardig en persoonlijk, chef en eigenaar kwamen persoonlijk aan tafel of alles naar wens was geweest
Onze reservering een dag van te voren geannuleerd door het restaurant. Omdat ze een groot aantal groep hadden voor die avond en kunnen ze 6 gange diner niet regelen voor ons. Dat was de reden. Vind ik niet zo netjes zo laat afmelden terwijl ik weken geleden heb gereserveerd.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.