Korting
Korting
Korting
Korting
Korting
Gastrobar BijRozendaal
Frans, Nederlands | €Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 42,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 62,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 35 mensen zeggen over Gastrobar BijRozendaal
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Helaas waren er maar 3 tafels bezet en dat maakt de sfeer niet gezellig. Prachtige lokatie, lekker eten maar niet culinair, gezellige bediening maar bedenk bij weinig tot geen reservering/rustige avond de zitplekken aan te passen om het iets knusser te maken voor de weinige die er wel zitten. Anders voel je je wel verloren.
Echt heerlijk verfijnd gegeten in een heerlijke omgeving! Bediening ook ontzettend vriendelijk en vakkundig!
Heerlijke avond gehad. Super lekkere gerechten gegeten. Bediening was ook geweldig. Top!
beste Judith
hartelijke dank voor je geweldige bericht dankje wel
met vriendelijke groet
Andre Driezen
Plattegrond Alle restaurantdeals in Enschede e.o.
Over Gastrobar BijRozendaal
Keuken: Frans, Nederlands
BijRozendaal Eten & Drinken is gevestigd in cultuurcluster Het Rozendaal, waarbij de overgebleven delen van de oude, in verval geraakte textielfabriek zijn opgenomen in de eigentijdse architectuur. Iedere vrijdag struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Met een gevarieerde menukaart laat de chef je graag verwennen én verrassen met de dagverse, ambachtelijke producten die de keuken te bieden heeft.
beste Esther
hartelijke dank voor jullie complementen heel graag gedaan
culinaire groet Andre Driezen