Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het pand en de directe omgeving zijn zeer fotogeniek, een verademing als je normaal gesproken in de grote stad eet. Bij de entree was het wel krap, zeker als je daar ook nog QR-codes moet scannen (goed dat dit werd gedaan, maar je staat er nogal ongemakkelijk in de weg!). Meerdere tafels hebben een dwarsbalk tussen ...
Lees hele reviewHet pand en de directe omgeving zijn zeer fotogeniek, een verademing als je normaal gesproken in de grote stad eet. Bij de entree was het wel krap, zeker als je daar ook nog QR-codes moet scannen (goed dat dit werd gedaan, maar je staat er nogal ongemakkelijk in de weg!). Meerdere tafels hebben een dwarsbalk tussen de poten waardoor je je voeten niet goed kwijt kunt. Dat verwacht je niet in een sterrenrestaurant.
Het eten - inclusief de amuses - was erg lekker, maar had geen wow-factor of verrassingen. Ik dronk 1 glas witte wijn en 1 glas rode wijn. De rode was heerlijk, maar de witte was heel licht en vlak. Zeker geen € 8 waard.
De service viel helaas op meerdere punten tegen:
- Een dag van tevoren werd ik gebeld, er was niks ingesproken. Toen ik terugbelde bleek het over het kapotte pinapparaat te gaan... dat hadden ze ook kunnen inspreken.
- Men vroeg 3 x achter elkaar of ze mijn rugzakje konden aannemen. Nee, dat wilde ik bij me houden!
- Vooraf aangegeven dat 1 persoon geen paprika eet, dat werd wél geserveerd (op ons verzoek wel snel gecorrigeerd).
- Ik vroeg om een glas spa rood en dat werd meteen een hele fles bruisend water (€ 6 voor een fles is ook niet bepaald goedkoop...).
- Mijn glas wijn werd neergezet zonder enige toelichting of uitleg waardoor ik geen idee had wat ik dronk.
- De bediening praat erg hard.
Al met al had ik meer verwacht o.b.v. de prijzen en de ster.
Heel goed!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.