Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Top gegeten bij Tante Koosje. Echt een belevenis! Een zeer mooi menu met uitstekende bijpassende wijnen. Van de amuse tot en met het nagerecht .... wij hebben genoten. Ook onze complimenten voor de service aan tafel! Heel informatief en attent. Erg leuk ook om een cadeautje mee te krijgen in de vorm van een blikje met wat lekkers erin! Wij komen graag terug. Onze dank voor een heerlijke avond!
Vanaf het moment dat ik en mijn vriendin binnenliepen, voelde ik me 'thuis' in Restaurant Tante Koosje. Er werden twee heel bijzondere aperitiffen geserveerd, waar we echt van genoten; de wijn die we ingeschonken kregen was voortreffelijk! Wij kozen ervoor ons menu met een gang uit te breiden, en genoten van elke ha...
Lees hele reviewVanaf het moment dat ik en mijn vriendin binnenliepen, voelde ik me 'thuis' in Restaurant Tante Koosje. Er werden twee heel bijzondere aperitiffen geserveerd, waar we echt van genoten; de wijn die we ingeschonken kregen was voortreffelijk! Wij kozen ervoor ons menu met een gang uit te breiden, en genoten van elke hap die we namen!
Het personeel van Tante Koosje stond de hele avond open om vragen te beantwoorden die wij hadden over het heerlijke eten dat ons opgediend werd, en als afsluiting van deze fijne avond, kregen we een blikje (die we overigens mee naar huis mochten nemen) met heerlijke zoetigheid van eigen keuken.
Dank voor deze heerlijke avond!
Gezellig ,goed bediening,mooie composities,maar als ik dit vergelijk met anderen
1* restaurants dan vind ik de kwaliteit van het eten redelijke,maar de porties per dis waren veel te klein,weet niet of dit alleen is in de restaurant week.
Mijn 5 tafelgenoten en ik waren het allemaal over eens dat na 5 gangen de hoe...
Gezellig ,goed bediening,mooie composities,maar als ik dit vergelijk met anderen
1* restaurants dan vind ik de kwaliteit van het eten redelijke,maar de porties per dis waren veel te klein,weet niet of dit alleen is in de restaurant week.
Mijn 5 tafelgenoten en ik waren het allemaal over eens dat na 5 gangen de hoeveel niet voldoende is voor een diner misschien tijdens lunch!
uit serveren veel te gehaast
Jammer niet voor herhaling vatbaar
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.