Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ik had met mijn vrienden die allemaal eten liefhebbers gisteren op het alle momenten genoten bij het Tante Koosje.
Het eten was echt top kwaliteit en iedere gang met vol verassing en mooie harmonie van alle ingrediënt.
Ik heb zo veel keer daar gegeten maar nog nooit slecht gegeten.
petje af.
Aan het einde kreg...
Lees hele reviewIk had met mijn vrienden die allemaal eten liefhebbers gisteren op het alle momenten genoten bij het Tante Koosje.
Het eten was echt top kwaliteit en iedere gang met vol verassing en mooie harmonie van alle ingrediënt.
Ik heb zo veel keer daar gegeten maar nog nooit slecht gegeten.
petje af.
Aan het einde kregen wij allemaal mooie gift en nog heerlijke ijstje extra!!!!!
Heel erg bedankt.
Tante Koosje is haar ster zeker waard. Wat een heerlijke verrassende gerechten en prachtig opgemaakt. Gezellige sfeer met goede bediening. Voelen de gasten goed aan. Hier geniet je van een heerlijke avond uit.
De inrichting van het restaurant was prettig nostalgisch, veel leuke details zoals oudbollige lampenkappen, geblokte gordijnen en behang gaven echt een sfeer die deed denken aan een oude huiskamer. Het personeel droeg bij aan de informele en relaxte ambiance; het personeel droeg hier aan bij door keurig net maar nie...
Lees hele reviewDe inrichting van het restaurant was prettig nostalgisch, veel leuke details zoals oudbollige lampenkappen, geblokte gordijnen en behang gaven echt een sfeer die deed denken aan een oude huiskamer. Het personeel droeg bij aan de informele en relaxte ambiance; het personeel droeg hier aan bij door keurig net maar niet te stijf the bedienen en ook persoonlijke vragen bijvoorbeeld te stellen.
Het eten was goed waarbij de bediening vooral in het begin iets te veel tijd tussen de gangen liet. Vooral de asperges met een zacht gekookt eitje was uitmuntend uitgevoerd. Al met al een gezellige en fijne eetervaring gehad, een aanrader!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.