Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alweer super lekker gegeten bij ons favoriete restaurant!! Heerlijk!!
Dineren bij Tante Koosje is een belevenis die je niet snel zal vergeten!
Alles is in harmonie: de sfeer, het voortreffelijke eten, de verrukkelijke bijpassende wijnen van het wijnarrangement en het vakkundige personeel. Zo hoort het te zijn en zo kan het dus ook. Het was de "investering" dubbel en dwars waard.
...
Lees hele reviewDineren bij Tante Koosje is een belevenis die je niet snel zal vergeten!
Alles is in harmonie: de sfeer, het voortreffelijke eten, de verrukkelijke bijpassende wijnen van het wijnarrangement en het vakkundige personeel. Zo hoort het te zijn en zo kan het dus ook. Het was de "investering" dubbel en dwars waard.
Het enige minpuntje was de enigszins laconieke reactie nadat ik nogal wat mousserende wijn over mij heen had gekregen. Dit kon gebeuren omdat wij aan een tafeltje zaten wat tegen de bar aan stond waar een fles per ongeluk verkeerd werd ontkurkt en ik helaas in het verlengde zat... Het werd wel weer goedgemaakt met de mededeling dat de stomerijkosten voor rekening van Tante Koosje zijn.
We hebben heerlijk buiten in de tuin kunnen genieten van ons diner. Alle obers en serveersters waren erg attent en vonden het ook leuk om even een kort praatje te maken wat in lang niet alle sterrenrestaurants lukt.
Door het buiten zitten en de bediening was de sfeer top, ondanks enkele regendruppels.
Het eten was...
We hebben heerlijk buiten in de tuin kunnen genieten van ons diner. Alle obers en serveersters waren erg attent en vonden het ook leuk om even een kort praatje te maken wat in lang niet alle sterrenrestaurants lukt.
Door het buiten zitten en de bediening was de sfeer top, ondanks enkele regendruppels.
Het eten was prima, van keurige kwaliteit. Vooral het toetje vonden we erg bijzonder en lekker (kersen i.c.m trekdrop) er werd ook in een net tempo geserveerd. We hadden een 5 gangendiner met koffie toe en waren na ruim 3 uur klaar met ons diner.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.