Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een hartelijke ontvangst een goede sfeer en meer dan voortreffelijk eten. Hier is weer eens een restaurant,dat de restaurantweek gebruikt om nieuwe klanten te werfen en er zich niet met een "jantje van Leiden"afmaakt.Chapeau!
De gemoedelijke en knusse uitstraling verraad wellicht een 'normaal' up-scale eetcafe, maar eenmaal zittend in de antiquaire setting, ontvangen door een zeer hartelijke en professionele bediening en de eerste hemelse amuse je tong streelt, dan weet je het. Dit is pure top-klasse.
Zeer verrassende en mooie combina...
Lees hele reviewDe gemoedelijke en knusse uitstraling verraad wellicht een 'normaal' up-scale eetcafe, maar eenmaal zittend in de antiquaire setting, ontvangen door een zeer hartelijke en professionele bediening en de eerste hemelse amuse je tong streelt, dan weet je het. Dit is pure top-klasse.
Zeer verrassende en mooie combinaties, een fantastische en verrassende wijnkaart (probeer de zoete grenache!) en geserveerd in een perfect tempo.
Kan werkelijk geen negatief punt benoemen. Alles wat je van een ster-restaurant mag verwachten en meer. Aanrader!
Gastheer stond ons op te wachten. Werden bijzonder vriendelijk onthaald.
Gegeten met Restaurant Week maar totaal niet het idee dat we met een in elkaar gezet menuutje werden afgescheept. Genoten van de combinatie's als eendenlever op brioche. Zeer goede bediening. Mijn partner bestelde koffie en kreeg daar een doo...
Gastheer stond ons op te wachten. Werden bijzonder vriendelijk onthaald.
Gegeten met Restaurant Week maar totaal niet het idee dat we met een in elkaar gezet menuutje werden afgescheept. Genoten van de combinatie's als eendenlever op brioche. Zeer goede bediening. Mijn partner bestelde koffie en kreeg daar een doosje friandises bij. Ik had geen koffie of thee maar kreeg kreeg ook een doosje, zonder daar om te vragen, van de bijzonder vriendelijke bediening.
Tante Koosje is echt een aanrader !
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.