Deal
Deal
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben het 5 gangen diner op + wijnarrangement en dat was erg lekker. Het was een fijne avond, het is een enorm sfeervol restaurant en de bediening was heel vriendelijk en servicegericht (extra caramelsnoepjes geven bijvoobeeld, omdat we die zo lekker vonden en met veel enthousiasme over de gerechten vertellen) H...
Lees hele reviewWe hebben het 5 gangen diner op + wijnarrangement en dat was erg lekker. Het was een fijne avond, het is een enorm sfeervol restaurant en de bediening was heel vriendelijk en servicegericht (extra caramelsnoepjes geven bijvoobeeld, omdat we die zo lekker vonden en met veel enthousiasme over de gerechten vertellen) Het eten was ook heerlijk, echter, 1 gang (kreeft, coquilles en kalfssucade) was minder lekker, omdat het stukje kalfsvlees te droog was. Dat was heel jammer, zeker omdat de coquilles en de kreeft ontzettend lekker waren. Ik zou dit restaurant zeker aanraden en wil zelf ook nog heel graag een keer terug om dan het nieuwe gerecht te proeven zonder de kalfsuccade en een dessertwijn te proberen, want die hadden we niet genomen bij het wijnarrangement.
puur persoonlijk: wij zijn niet zo gesteld op al die uitleg naast de tafel. het is onplezierig om steeds tre worden onderbroken... wel graag steeds de gast in de gaten houden voor een vraag/bijvullen/afhalen of tijdig de rekening...
Gisteravond tijdens de restaurantweek gegeten bij Tante Koosje. Na een vriendelijk ontvangst met een heerlijk glas 'champagne' werd ons de aantrekkelijke kaart voorgehouden. Hierin bleek ook prima gecombineerd te kunnen worden om tot 4 verschillende drie- en viergangenmenu's te komen.
Het eten was subliem evenals...
Lees hele reviewGisteravond tijdens de restaurantweek gegeten bij Tante Koosje. Na een vriendelijk ontvangst met een heerlijk glas 'champagne' werd ons de aantrekkelijke kaart voorgehouden. Hierin bleek ook prima gecombineerd te kunnen worden om tot 4 verschillende drie- en viergangenmenu's te komen.
Het eten was subliem evenals de ambiance en de service. Zeker een aanrader voor een Michelin ster-diner in een 'normale-mensen' omgeving in een prachtig dorp.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.