Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten in een gezellige en prettige ambiance. Relaxte bediening, die je echt verwent. Pluspunt: zonder zeuren kregen we kraanwater (dat hebben we helaas wel anders meegemaakt). We komen zeker nog een terug!
Tante Koosje stond al op ons lijstje om een keer heen te gaan, en dit was natuurlijk een mooie gelegenheid. Prachtig en sfeervol restaurant op een nostalgische plek, prettig en smaakvol van binnen. Hele vriendelijke en sympathieke bediening, je voelt je echt gast. Geweldige verzorging en uiteraard fantastisch eten. ...
Lees hele reviewTante Koosje stond al op ons lijstje om een keer heen te gaan, en dit was natuurlijk een mooie gelegenheid. Prachtig en sfeervol restaurant op een nostalgische plek, prettig en smaakvol van binnen. Hele vriendelijke en sympathieke bediening, je voelt je echt gast. Geweldige verzorging en uiteraard fantastisch eten. Kleine kunstwerkjes met geweldige bijpassende wijnen. Hier hebben we GENOTEN, en komen voor alle punten graag terug! Dank aan het hele team, wat een kwaliteit.
Tantje Koosje; een restaurant waar we allang een keer naar toe wilde gaan. Vrienden van ons die vegetarisch zijn, vonden het fantastisch. Na afloop waren wij echter niet zo enthousiast. Niet dat het eten niet goed was of de service en wijnen slecht. Maar eigenlijk was het goed, zonder een wow-gevoel. Hoogtepunten: h...
Lees hele reviewTantje Koosje; een restaurant waar we allang een keer naar toe wilde gaan. Vrienden van ons die vegetarisch zijn, vonden het fantastisch. Na afloop waren wij echter niet zo enthousiast. Niet dat het eten niet goed was of de service en wijnen slecht. Maar eigenlijk was het goed, zonder een wow-gevoel. Hoogtepunten: het tussengerecht met rode mul en kreeft en het royaal bijschenken van de wijn. Minder: het niet weten waar een bepaalde kaas vandaan komt: 'Noord-Brabant', maar waar precies, nee dat wisten ze niet. Bij de koffie/thee kregen wij geen blikje (met friandeses?) om mee te nemen naar huis. De kleding van de bediening vonden wij een beetje hilarisch: bij de bediende dames een zwart hemd met op de arm een embleem in het rood met mannenkleding daarop geschreven.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.