Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1014 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
alles was prima ook de wijn was van een goede kwaliteit en niet te benauwd ingeschonken.
Het was ons eerste bezoek aan Tante Koosje, tijdens "Dining with the stars" maar zeker niet het laatste. Dit smaakte naar meer! De bediening was bijzonder attent, we kregen een goede uitleg van de gerechten en de wijnen, af en toe een leuk grapje tussendoor. Hier geen pretenties of stijheid, maar een heel gastvrij e...
Lees hele reviewHet was ons eerste bezoek aan Tante Koosje, tijdens "Dining with the stars" maar zeker niet het laatste. Dit smaakte naar meer! De bediening was bijzonder attent, we kregen een goede uitleg van de gerechten en de wijnen, af en toe een leuk grapje tussendoor. Hier geen pretenties of stijheid, maar een heel gastvrij en bekwaam team. In de open keuken geen gestresste koks, maar een witte brigade die vol aandacht de gerechten bereidde.
We hadden een leuk tafeltje met goed overzicht over de zaak, heel sfeervol ingericht, met leuke oude details.
We begonnen met een een stukje gerookte tonijn met coquille en venkel, mooie zachte smaken, goede balans. Jammer dat het op was, maar toen kwam de schol met garnaaltjes en gnocchi, het water loopt me al weer in de mond. De Pinot grigio paste hier voortreffelijk bij. Nu nemen we wel vaker meerdere gangen wanneer we uit eten gaan, en dan valt er altijd wel iets tegen. Hier niet! Het volgende gerecht was een stukje draadjesvlees met langoustine, een bijzonder smaakvolle combinatie. De laaste gang was een mals stukje hertekalf met een heerlijke jus van chocolade. We hebben als afsluiting gekozen voor een kaasplankje, waarbij rekening werd gehouden met onze individuele voorkeuren. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen!
We hebben hier tijdens de dining with the stars week heerlijk gegeten. Zeker een restaurant om nog een keer naartoe te gaan!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.