Deal
Deal
Korting
Hoe werkt het?
Reserveer online je tafel via deze website.
Bij het online reserveren vul je je unieke Libelle Dinerbon vouchercode in.
Nadat je hebt gegeten vraag je de rekening en lever je vervolgens je Dinerbon in of toon deze digitaal op je smartphone. De Libelle Dinerbon t.w.v. € 20,00 wordt door het restaurant van je totaal rekening afgehaald.
Reserveren is heel eenvoudig en je hoeft pas in het restaurant te betalen.
Let op. Maximaal 1 Dinerbon per 2 personen. De menuprijs van € 72,50 is voor de eerste persoon. De tweede persoon betaalt € 92,50. Zie ook de voorwaarden.
BOEK NUBOEK NU- Deze deal is geldig t/m 31 december 2025
- Gratis annuleren tot 24 uur voor je reservering
- Geef je dieetwensen door op het reserveerformulier
Wat 1015 mensen zeggen over Tante Koosje*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Onder de kerktoren schijnen de lampen sfeervol oranje waardoor de entree tot het hofje waar de bistro aan ligt gelijk mediterrane gevoelens oplevert; en dat in November....
Het top 5-gangen thema menu werd gelukkig (haha) nog wel gelardeerd met drie amuses waarbij het aanbevolen wijn arrangement perfect klopte. Je ...
Onder de kerktoren schijnen de lampen sfeervol oranje waardoor de entree tot het hofje waar de bistro aan ligt gelijk mediterrane gevoelens oplevert; en dat in November....
Het top 5-gangen thema menu werd gelukkig (haha) nog wel gelardeerd met drie amuses waarbij het aanbevolen wijn arrangement perfect klopte. Je moet alleen wel doordrinken (zelfs al ga je als laatste weg) lekker eten en drinken in deze entourage en in deze schakering kost gewoon tijd... Tijd die ik iedereen kan aanraden uit te trekken voor een bezoekje aan Tante Koosje.
Wij hebben prima gegeten, de sfeer in het restaurant was ook goed.
Toch hebben we allebei eerder in een andere (1) ster restaurant gegeten waar de keuken bijzonderder was.
Een belangrijke minpunt waren de stoelen, als je ongeveer 3 uren in een restaurant zit en wil genieten van het eten, is dit toch heel jammer als je op slechte stoelen zit!!! tip: snel vervangen
Tante Koosje blijft nog altijd even leuk, ook na al die jaren, voor ons al zo'n jaartje of 30 of zo iets.
De keuken heeft nog al eens gevarieerd, maar is op dit moment van hoge standaard.
Misschien wat veel smaken door elkaar, veel schumpjes, moesjes, sausjes, maar dat was ons in andere sterrenrestaurants ook al o...
Tante Koosje blijft nog altijd even leuk, ook na al die jaren, voor ons al zo'n jaartje of 30 of zo iets.
De keuken heeft nog al eens gevarieerd, maar is op dit moment van hoge standaard.
Misschien wat veel smaken door elkaar, veel schumpjes, moesjes, sausjes, maar dat was ons in andere sterrenrestaurants ook al opgevallen. Het zal wel.Zeker in de mode.
Het wijn arrangement was wel heel goed, maar beetje sterk op niet Frankrijk georienteerd en best kostbaar.
Het personeel is héél goed, niets obligaats en geeft je het gevoel welkom te zijn. En zo hoort dat in een restaurant van deze klasse.
We gaan weer wat vaker.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
Over Tante Koosje*
Keuken: Frans
Restaurant Tante Koosje* ligt in het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht. Het bijzondere restaurant ligt aan het pleintje in de schaduw van de kerk. Het decor is knus en charmant met gedempte sfeerlichten en antieke meubilair.
Een combinatie van de nostalgische sfeer, waanzinnige keuken en de betaalbare prijzen is wat Restaurant Tante Koosje* zo populair maakt.
Haar naam is te danken aan Loenense inwoonster Koosje Edema die in het pand woonde tot haar dood in 1958. Na haar overlijden, wilde de gemeente haar huis en de omliggende huizen afbreken, maar dit heeft men kunnen voorkomen. Alle huizen zijn herbouwd en 40 jaar later heeft men besloten om een restaurant te beginnen in het pand en het naar haar te vernoemen.
De Chef-kok, Ronald Veldhuijzen, is geboren te Heerenveen. Na een succesvolle koksopleiding en werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde bedrijven, verliet hij Friesland om bij 'De Bokkedoorns' te gaan werken in Overveen en na enkele jaren ook bij de 'Hoefslag' in Bosch en Duin. In 2003 ging hij werken bij 'Chapeau' in Haarlem en in zijn eerste jaar werd hij al bekroond met zijn eerste ster! In 2006 begon hij een nieuwe uitdaging bij Tante Koosje*.
Op de menukaart vind je enkele geweldige signature gerechten van Ronald, zoals gegrild Fries suikerbrood met gebakken eendenlever of op de graat gebakken tarbotfilet. Zijn kookstijl is klassiek, modern en puur en hij is zich erg bewust van de seizoenen van de verschillende producten. Hij vindt sauzen een belangrijk onderdeel van het gerecht en deze worden dan ook altijd gemaakt met de botten of graten van het product dat hij maakt.
Het restaurant heeft sinds 1998 een Michelinster, met uitzondering van het jaar 2004, toen het restaurant de ster verloor. Tante Koosje* heeft in totaal 15.5 Gault&Millau punten.